Nå er gratisbillettene lagt ut

SKAL LYSE OPP MARKA: – Det er veldig hyggelig å kunne inkludere Fredrikstadmarka  under Frederikfesten og Kulturnatt. Dette prosjektet, som kombinerer teknologi,
natur og kunst, er veldig spennende, sier Irene Østbø - prosjektleder for Fredrikstad 450 år.

SKAL LYSE OPP MARKA: – Det er veldig hyggelig å kunne inkludere Fredrikstadmarka under Frederikfesten og Kulturnatt. Dette prosjektet, som kombinerer teknologi, natur og kunst, er veldig spennende, sier Irene Østbø - prosjektleder for Fredrikstad 450 år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir førstemann til mølla for å skaffe seg billetter til lyd- og lysinstallasjonen i Fredrikstadmarka.

DEL

Fredrikstad kommune har nå lagt ut billettene til den spektakulære installasjonen. Dette er, som FB tidligere har skrevet, en audiovisuell installasjon som publikum kan vandre inn i. En tur som er i underkant av to kilometer å gå. 

Med prosjektet Lucid Dream lar trompetist, komponist og produsent Nils Petter Molvær publikum oppleve et lydbilde ute i naturen. I Fredrikstad vil det skje i nærheten av FIF-huset. Lucid Dream er en audiovisuell installasjon, der lyd, lys og bilder smelter sammen. Verket hadde premiere i Düsseldorf i 2014, og året etter ble den midlertidig installasjonen vist i Ekebergparken i Oslo.

Nå får folk oppleve den gratis i Fredrikstad i tidsrommet 12.–15. september.

– Billettene er gratis hvis en henter dem på Fredrikstad kino. Man kan også reservere over telefon og hente innen tre dager. Det er et gebyr på fem kroner for billettkjøp på nett, skriver Fredrikstad kommune.

Det er 20 billetter til hver av forestillingene som er satt opp.

– Det blir først til mølla som gjelder. Foreløpig har vi bare fire forestillinger per kveld, men vi håper på godkjenning i formannskapet på å holde på til midnatt, heter det videre.

Billettene til Lucid Dream finner du her: http://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1329118.ece

Artikkeltags