Gå til sidens hovedinnhold

– Unnskyld, Frederik-prisen

Får kritikk etter å ha opptrådt synlig beruset på Frederik-prisen

Artikkelen er over 6 år gammel

Produsentene av Elvis-showet beklager at artisten Paal Flaata var synlig beruset da han opptrådte på scenen under Frederik-prisen lørdag kveld.

Elvis-showet fikk stående applaus etter å ha opptrådt på City scene fredag.

Lørdag stilnet imidlertid applausen. En rekke publikummere reagerte nemlig på at vokalist Paal Flaata var synlig beruset da han entret scenen for å utføre tre låter fra Elvis-showet.

LES OGSÅ: Stående applaus for Elvis-hyllest

– Beklager

Søndag kom beklagelsen fra produsentene av showet.

– Vi kan ikke gjøre annet enn å beklage på det sterkeste. Det er ikke sånn vi skal fremstå. Jeg har snakket med Pål i dag, og han er flau over episoden. Han ønsker å beklage til alle som var i salen, sier prosjektleder for Frederik-prisen og produsent for Elvis-showet, Gusty Utterdahl.

En rekke personer har uttrykt seg kritisk i sosiale medier etter episoden lørdag kveld.

– Dessverre avsluttet hele eventyret med en full vokalist som dret seg loddrett ut, en tragedie å være vitne til – respektøst og uakseptabelt. Jeg håper vi kan være enige om at fyll på scenen ikke er helt 2015, skrev artist Alexander Hermansen, som selv var tilstede under Frederik-prisen, på Facebook i etterkant av showet.

Søndag utdypet han:

– Det var en trist avslutning på et ellers veldig flott show. Dette var ikke en musikk-fest, men et show hvor mange av byens unge artister og utøvere ble hyllet. Da passet det seg meget dårlig at enkelte opptrer synlig full på scenen, sier han.

LES OGSÅ: Staysman & Lazz vant publikumsprisen

– Dårlig kommunikasjon

Fredriksstad Blad har forsøkt å komme i kontakt med Flaata en rekke ganger søndag, uten hell.

Utterdahl har snakket med ham, og sier at han videreformidler beklagelsen.

– Han er naturligvis flau i dag. Han er lei seg, og håper at Fredrikstad-publikummet husker han for showet på fredag, ikke på lørdag, sier han.

Utterdahl tar også på seg deler av skylden selv.

– Det var ikke god nok kommunikasjon fra vår side. Artistene trodde at de bare skulle utføre tre låter for noen få publikummere. De hadde sittet på pub i noen timer, og visste rett og slett ikke hvor stort dette var. Det er ingen unnskyldning, men kanskje en liten forklaring, sier Utterdahl.

Se bildegalleri fra prisfesten her!

Se video fra prisfesten under:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.