Kaptein Sabeltann sjarmerte Stadion og psyket ut bortelaget

FREDRIKSTAD STADION: Kaptein Sabeltann fremførte flere velkjente sanger i pausen mellom FFK - START søndag kveld.

FREDRIKSTAD STADION: Kaptein Sabeltann fremførte flere velkjente sanger i pausen mellom FFK - START søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Da Kaptein Sabeltann ankom Fredrikstad Stadion rett før pausen, var den beryktede sjørøveren klar for både Meet&Greet med konkurransevinnere, og ikke minst en hjemmeseier.

DEL

Se Fredriksstad Blads livestream fra Kaptein Sabeltanns besøk på Stadion HER!

Som alle vet har FFK hatt en noe turbulent tid de siste årene, men nå ser det ut til at vinden har snudd.

Den beryktede sjørøverens tilstedeværelse ga ny vind i seilet til Fredrikstads menn knappe 20 sekunder før det ble blåst til pause, noe som sikret et sårt trengt mål til hjemmelaget.

I en flott vintage Buick pick-up, gjorde Kaptein Sabeltann sin entré på den siste offisielle jubileumsdagen.

Les også: Rocky slo tilbake som FFK-helt

ANKOM I STIL: Siden ikke sjørøverskuter kan seile opp til Stadion, måtte besetningen ta i bruk et annet fremkomstmiddel - en skinnende rød, vintage Buick pick-up.

ANKOM I STIL: Siden ikke sjørøverskuter kan seile opp til Stadion, måtte besetningen ta i bruk et annet fremkomstmiddel - en skinnende rød, vintage Buick pick-up. Foto:

Erobret fotballbanen

Med fotballspillerne på vei ned i garderoben, var det Kaptein Sabeltann sin tur til å innta kunstgressmatta. Pauseinnslaget tok mange på sengen, og det brøt ut i full jubel blant de yngste, både hos borte- og hjemmepublikummet.

Etter å ha fremført en rekke av sine kjente og kjære Sabeltann-sanger midt ute på fotballbanen, hadde den fryktede sjørøverkongen ingen sympati for sine fotballspillende medborgere fra Kristiansand, og la like greit en forbannelse over bortelagets banehalvdel, som senere resulterte i seier til FFK.

Etter sin opptrede beveget Kaptein Sabeltann og hans menn seg videre opp i VIP-rommet for å møte de spente konkurransevinnerne.

Les også: Frederikfestens siste dag - sjekk alt som skjer

Vant tegnekonkurranse

I anledning Fredrikstads 450-årsjubileum, hadde Torvbyen og byjubiléet arrangert en tegnekonkurranse. Ti heldige barn ble trukket ut som vinnere, og det var en spent gjeng som ventet på selveste Sabeltann.

HELDIGE VINNERE: Når 2. omgang ble sparket i gang utenfor, var det en spent gjeng med tegnekonkurranse-vinnere som hadde samlet seg i VIP-kantinen for å møte sitt store idol.

HELDIGE VINNERE: Når 2. omgang ble sparket i gang utenfor, var det en spent gjeng med tegnekonkurranse-vinnere som hadde samlet seg i VIP-kantinen for å møte sitt store idol. Foto:

To av de som hadde vunnet Meet&Greet-billettene, var Oliver og Mille. Begge hadde kledd seg opp for anledningen og ventet spent i korridoren sammen med foreldrene.

Blir det gøy å møte Kaptein Sabeltann?

– Jaaaaaaaa, svarer de i kor.

Så fine dere er, hva er det dere har på dere?

- Vi har på oss klærne til Kaptein Sabeltann, fortsetter Oliver.

Les også: Nå er det solgt 6.000 billetter til Start-kampen

Celebert møte

Inne i VIP-kantinen ble den spente gjengen med unge vinnere møtt av en humørfylt Kaptein Sabeltann, og det ble tatt gruppebilder, signert autografer og utdelt plakater.

Med på moroa var også mannen bak den fryktinngytende sjørøverskikkelsen, nemlig Fredrikstads egen Terje Formoe.

Les også: Har solgt 1,5 mill. billetter

IMPONERT: Kaptein Sabeltann og resten av sjørøverbesetningen var merkbart imponert over bidragene til vinnerene av tegnekonkurransen.

IMPONERT: Kaptein Sabeltann og resten av sjørøverbesetningen var merkbart imponert over bidragene til vinnerene av tegnekonkurransen. Foto:

Formoe bidro gledelig til å få orden i rekkene slik at samtlige av tegnekonkurransens vinnere ble med på gruppebildet.

Før Kaptein Sabeltann forlot Fredrikstad Stadion til fordel for de syv hav, tok han seg god tid til å se på vinnertegningene, og den beryktede sjørøveren var tydelig imponert over det han så.

Artikkeltags