Camilla Cox Barfot deltok i fjor høst på Farmen. Hun er trønderen med tatoveringer og dreads som har bodd på Viker i fire-fem år. Og hun jobber for Engelsviken rør. Hun tapte kampen om semifinalebillett til Farmen i den berømte vannhiderløypa – der hun blant annet måtte seg slått av bestevenninnen Eunike Hoksrød fra Tønsberg.

Og det under besøket hos bestevenninnen i helgen at Barfot ble slått ned under en bytur i Tønsberg. For det ble nemlig svært dramatisk da Camilla, Eunike og to mannlige homofile venner var på et utested natt til søndag. Rundt midnatt ble de nemlig angrepet av det som sannsynligvis var tre menn mens de ante fred og ingen fare på dansegulvet på et utested.

– Det kom helt ut av det blå. Jeg sto med ryggen til, og plutselig ramlet jeg stygt og hardt. Det ble helt svart. Alt skjedde så fort, og plutselig satt jeg på legevakta, sier hun til VG.

Til VG forteller Barfot at hun har pådratt seg et brudd i bakre skulderblad. Kompisen slapp unna uten skader.

På sin egen Facebook-side går Barfot nå  ut mot den blinde volden, som hun mener var rettet mot den homofile vennen som de tilbrakte kvelden med:

«Tusen takk te dokker som fant ut at dokker ikke likt at kompisen min va homo, takk for at dokker fløy på oss, takk for at dokker fikk avslutta kvelden min med legevakt, takk for at dokker ga mæ brudd i skuldra.
Tusen takk, æ e kjæmpe stolt over dokker så d e bare å si gratulere!
Tåle et brudd, for d ordne sæ, men d å ikke aksepter andres legning i 2018 e faen mæ helt sinnssykt.»

  • Barfot var også med i FBs intervjuserie 450 folk i Fredrikstad. Det kan du lese her: