Finner du FFK-logoen i «Den 12. mann», kan du vinne en liten rolle i Zwarts nye tv-serie

Harald Zwart har alltid en FFK-logo i filmene sine, også i «Den 12. mann». Sjekk alle filmene hvor vimpelen er med. PS! Konkurransen er avsluttet.

Artikkelen er over 2 år gammel

Snart har 600.000 sett «Den 12. mann», men få har lagt merke til FFK-logoen som regissør Harald Zwart har gjemt i filmen. Vet du hvor logoen finnes, er du med i trekningen om en liten rolle i Zwarts tv-serie om Oljefondet.

DEL

– FFK-logen er selvfølgelig med i « Den 12. mann». Du må bare se godt etter, ler Harald Zwart.

Og legger til:

– Det er mange som har spurt meg hvor jeg har gjemt den, sier Zwart som i disse dager driver med innspilling av en humorserie om Oljefondet.

Serien skal etter planen vises på TVNorge i 2019. Også i tv-serien er det Thomas Gullestad som spiller hovedrollen – denne gangen sammen med Kathrine Thorborg Johansen.

Denne gangen spiller Gullestad «finanscowboyen» Per Grepp. En skamløs sjefsinvestor som jobber med å investere nordmenns oljemilliarder. Det fiktive humordramaet skal bli en serie som viser hvordan Statens pensjonsfond Utland (populært kalt Oljefondet) driftes og hvordan de ansatte jobber med å investere de rundt 8.000 milliardene som eies av nordmenn, ifølge NRK.

Vinneren av denne konkurransen får være med på settet til Harald Zwart, Kathrine Thorborg Johansen og Thomas Gullestad.

Vinneren av denne konkurransen får være med på settet til Harald Zwart, Kathrine Thorborg Johansen og Thomas Gullestad. Foto:

Alltid FFK-logoen

Harald Zwart har alltid med en FFK-logo i filmene som han har regissert – så også om krigshelten Jan Baalsrud spilt av Thomas Gullestad i «Den 12. mann».

– Derfor lyser vi nå ut en konkurranse i samarbeid med Fredrikstad kino og Fredriksstad Blad. Først hadde jeg tenkt at vinneren skulle få en statistrolle, men nå oppgraderer vi. Vinneren får en liten rolle i min nye tv-serie og vil komme tett på hovedrolleinnehaverne. Vi filmer frem til påske, så vinneren bestemmer selv hvilken dag det passer, sier Zwart.

– Kan du gi et lite hint?

– Den ligger midt i bildet i fire-fem sekunder, svarer Zwart lurt.

 
Send ditt svar til kultur@f-b.no innen 15. februar.

Her er opptaket fra da Harald Zwart hadde sin premièrefest for «Den 12. mann» i Fredrikstad:

Thomas Gullestad fikk en klar melding fra Jenny Skavland etter håndavstøpningen etter premiéren på «Den 12. mann»


 

Artikkeltags