Baalsrud blir halehelt på Norwegian

– Det nye flyet ankommer Norge og Gardermoen denne uken og vil bli satt inn i trafikk så snart Jan Baalsrud er på plass på halen, melder flyselskapet.

– Det nye flyet ankommer Norge og Gardermoen denne uken og vil bli satt inn i trafikk så snart Jan Baalsrud er på plass på halen, melder flyselskapet.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Den svært gode spillefilmen om Jan Baalsrud som nå går på kino, viser de virkelige heltene og aktualiserer ham ytterligere som halehelt på et av våre fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

DEL

På Norwegians nye fly blir derfor halen nå dekorert med et bilde av Jan Baalsrud.

I en pressemelding viser flyselskapet til Harald Zwarts film «Den 12. mann» som allerede er blitt en store publikumsvinner. Over 300.000 publikummere har allerede sett filmen siden premièren 1. juledag.

Helter på haletippene

– Flere har ønsket den norske frihetskjemperen Jan Baalsrud som halehelt hos Norwegian. Vi er derfor glade for å kunne avsløre at et av våre splitter nye fly som leveres i januar får nettopp Baalsrud på halen. Den svært gode spillefilmen om ham som går på norske kinoer akkurat nå, viser de virkelige heltene og aktualiserer ham ytterligere som halehelt på et av våre fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Norwegian har i lengre tid portrettert norske og skandinaviske helter og personligheter på haletippen av flyene sine.

– Vi er både stolte og glad for at Jan Baalsrud får en fortjent plass på Norwegians nye fly og den heder og ære han fortjener, sier filmprodusent Espen Horn.

Gode anmeldelser

Det nye flyet ankommer Norge og Gardermoen denne uken og vil bli satt inn i trafikk så snart Jan Baalsrud er på plass på halen.

Filmen har blitt tatt godt imot blant filmanmelderne. Hos Filmpolitiet på NRK fikk den en femmer, noe den også fikk i Dagens Næringsliv og Filmmagasinet. Hos Fredriksstad Blad fikk "Den 12. mann" en firer, mens KK vartet opp med seks prikker på terningen.

  • Her kan du se opptaket av da Harald Zwart hadde premièrefest for "Den 12. mann»"i Fredrikstad:

    Anne Rimmen fikk sjokk før gallapremièren på «Den 12. mann»

      Thomas Gullestad fikk en klar melding fra Jenny Skavland etter håndavstøpningen etter premiéren på «Den 12. mann»

      Artikkeltags