DeLillos tilbake på Hvaler

No. 4 og deLillos sammen på scenen, mens de synger "halvveis rundt jorda".

No. 4 og deLillos sammen på scenen, mens de synger "halvveis rundt jorda". Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter en liten pause fra konsert-livet, var deLillos tilbake på Hvaler Gjestegiveri, i storform.

DEL

I fjor måtte deLillos ta en pause fra turnélivet, etter at Lars Lillos-Stenberg fikk hjerteinfarkt.

I år derimot skal de stort sett spille rundt omkring i hele Norge.

- Etter denne konserten har vi kun to hviledager resten av juli, forteller manager, Carsten Jøssund.

Lørdag kveld spilte de på Hvaler Gjestegiveri, og det var ikke første gang de spilte der. De husker godt hvordan det var for to år siden.

- Det er hyggelig å komme tilbake til Hvaler. Sist gang var det regn og stiv kuling. Siden det er så mange som likevel har kommet tilbake, vil jeg si det var en suksess, sier Stenberg fra scenen. Publikum jubler, og de som var der for to år siden strekker hendene i været.

No. 4 varmet opp

Bandet No. 4, som riktig nok består av tre jenter, begynte å spille halv åtte. Allerede etter en drøy halvtime var plenen dekket med campingstoler og pledd.

- Det er ikke så lenge siden vi var på Hvaler faktisk, og da spilte vi på Hvaler ungdomsskole. Der fikk vi kringle forresten, forteller vokaliten i bandet, mens hun mimrer tilbake.

- Når jeg tenker over det fikk vi kringle på en annen skole i Fredrikstad også, legger hun til og er veldig fornøyd.

Det var vanskelig å beregne hvor mange mennesker som tilslutt fylte plenen, men vaktene som stod i inngangen mente bestemt at det var omtrent 900 mennesker der.

I tillegg til å åpne kveldens konsert, har de nylig gitt ut plate med deLillos «halvveis rundt jorden». Den ble selvfølgelig fremført senere på kvelden, på helt samme måte som de spilte den inn i studio.

- Vi bruker en tysk mikrofon, eller noe sånt, sier Stenberg og publikum ler.

Sommer eller vinter?

Akkurat da solen hadde gått ned, kom deLillos ut på scenen.

Selvom det hadde vært en relativt varm sommerdag, kledde folk på seg som om det var en kald vinternatt med pledd og dunjakker.

- Vinden er så fryktelig kald, men så lenge jeg pakker meg godt inn skal det ikke være noe problem, sier Gunn Henriksen som satt midt på gressplenen.

deLillos kom med hits eller hits, og låter fra deres nyeste plate.

- Jeg vil bare si at det er veldig hyggelig å være her, men om vi ikke hadde vært her, så hadde vi vært hjemme, sier Stenberg og publikum ler igjen.

De to låtene det ble mest allsang på, var «Smak av Honning» og «Neste Sommer», men «Frognerbadet» var ikke mindre populær.

Torsdag er de tilbake, og skal spille under månefestivalen.

Artikkeltags