Gå til sidens hovedinnhold

Nasjonale artister i nytt sommershow på Hankø

Artikkelen er over 3 år gammel

Dag Solheim og Bjørn Halstensen har startet eget event-firma, nå satser de stort på nytt show til sommeren.

– Vi skal legge vekt på det musikalske, og det kommer til å bli et utrolig fett band med topp-musikere, sier Solheim.

Gaute Ormåsen som George Michael

Til juli kommer George Michael til Hankø, eller Gaute Michael nærmere sagt.

– Vi skal lage et tribute-show på Hankø hvor Gaute Ormåsen i hovedrollen som George Michael, forteller Dag Solheim.

Og legger til:

–Showet er en hyllest til den avdøde superstjernen og tar for seg det beste av artisten fra tiden i Wham og som soloartist.

Sammen med Bjørn Halstensen og Henning Forsberg har de startet opp et eventfirma som skal produsere showet.

– Vi skal produsere det hele i et helt nytt selskap som heter Hankø Event AS som skal ha sin første showproduksjon til sommeren.

«Last Christmas» om sommeren

Solheim og Halstensen forteller det er en stor flora av tribute-show for tiden, men at de skal satse mer på det musikalske.

– Showet skal ha en oppsetning på et tolv-mannsorkester, og det kommer til å bli totalt 17 personen på scenen. Vi skal legge vekt på musikken, og det legges opp til at folk skal synge med. Vi henter ikke inn tolv mann for at det skal bli stusselig, sier Halstensen.

I løpet av 90 minutter lover Halstensen og Solheim at publikum skal høre alle superhitene fra Wham-tiden som: «Last Christmas», «Club Tropicana» og «Wake Me Up Before You Go-Go».

 

Aktuell og energisk

Som gjesteartist har Halstensen og Solheim fått med seg den akutelle artisten og sarpsborg-jenta, Ulrikke Brandstorp som fortsatt svever på Melodi Grand Prix-skyen.

– Jeg har ikke helt landet ennå, men det er kjempegøy at jeg kan være med på dette showt til sommeren, sier hun.

– Vi ønsket å tilføye ei jente med mye energi. Og Ulrikke staver energi med store bokstaver. Vi har fulgt henne en stund og det er veldig spennende å ha henne med i showet da hun er veldig aktuell om dagen, sier Solheim.

Halstensen forteller at Gaute Ormåsen lenge var en artist de ønsket skulle synge George Michael.

– Gaute dukket fort opp på idéblokka vår. Han er utrolig flink til å synge og passer godt til den stilen vi vil legge opp til, forteller Halstensen.

– Noen artister er litt sta på å kun gjøre sin egen musikk, men jeg syns det er kjempegøy å gjøre et dypdykk i nytt materiale, og samtidig lærer jeg ganske mye av det selv. Jeg gleder meg mye til å synge George Michael til sommeren, sier Ormåsen.

Premiere 15. juli

Showet har premiere på Hankø 15. juli, og skal senere spilles i VM i seiling på Hankø i august og på Trebåtfesivalen i Risør.

Henning Forsberg har drevet Hankø Fjordhotell og Spa i flere tiår. I år fyller hotellet 140 år, og han kan ikke være mer fornøyd med samarbeidet med Halstensen og Solheim.

– Vi er utrolig glad for å få et så profesjonelt lag til å ta jubileumsåret på Hankø. Det setter jeg veldig stor pris på, sier Forsberg.

Halstensen er sikker på at George Michael faller i smak hos alle.

– Alle har et eller annet forhold til George Michael, om de enten har hørt han på P4 eller digget han på 80-tallet. Jeg tror dette kommer til å falle i smak hos alle, sier Halstensen.

Kommentarer til denne saken