Gå til sidens hovedinnhold

Tor Erik Gunstrøm kommer med støttekontakt søndag

Artikkelen er over 6 år gammel

Tor Erik Gunstrøm (71) hadde fingeren borti noe han ikke skulle, så nå har han tatt en Morgan Kane. Søndag treffer du ham i Engelsviken.

De som kan sin Morgan Kane vet at romanhelten med den raske seksløperen fikk en skade i hånden som ga ham mansjett på langfinger og ringfinger. Tor Erik Gunstrøm dro sin høyre lillefinger ut av ledd, og nå har ringfingeren ved siden av blitt støttekontakt.

Ikke noe gips!

– Jeg sa fra på sykehuset at jeg ikke kunne ha gips for å gjøre nummeret mitt i Tønsberg, forklarer Gunstrøm.

Han ble hentet inn som gjest da Hilde Lyrån og Cheezy Keys skulle hylle Dizzie Tunes på klubben i Tønsberg.

– Det er sånn det er. Jeg hadde bare tatt en røk på balkongen, og skulle gå inn igjen. Da vippet hellen jeg tråkket på, og jeg tok meg for, med det resultatet at fingeren gikk ut av ledd. Sykehuset hjalp meg å få den på plass, Det gjorde ille vondt, men det går jo på et vis, men jeg tygger litt smertestillende, forteller veteranen, vel vitende om at røking kan være skadelig, også indirekte.

Ny gjest

Onsdag var han gjest i Vestfold, søndag kommer to herremenn til Vestbygda.

Da er det Pål Nielsen som stikker innom under showet i Engelsviken. Atle Jensen og Gunstrøm har reist rundt med sitt prosjekt til svært hyggelige mottagelser, men på Påls hjemmebane får den gamle lederen av Engelsviken vel steppe inn og gi sitt bidrag.

– Hva skal du «vele» rundt med da Pål?

– Min rolle blir en krysning av guide, vaktmester og støttekontakt. Jeg må jo passe på Gunstrøm når han skal av og på scenen. Vi vil ikke ha noe nytt fall, understreker han.

Småvrien oppgave

Utendørsscene og publikumsplasser er i ferd med å komme på plass nede ved Engelsviken Brygge.

– Rent bortsett fra det praktiske, er jeg den som skal forklare hvordan man oppfører seg på Engelsviken. Etter ti år som leder av velet med noen ytterst lokale revyer på samvittigheten, så kan jeg vise til tilhørighetsskalaen som gjelder. Det er en slags farlig selvangivelse, og som kjentmann kan jeg forklare kravene som stilles for aksept her ute.

– Hvor på tilhørighetsskalaen (1–10) ligger du?

– Jeg har nok ikke kommet lenger enn til en svak sekser, skøyer Nielsen.

Kommentarer til denne saken