Gå til sidens hovedinnhold

Kritikken er rettet mot Fredriksstad Blad, ikke Alexander Hermansen

Artikkelen er over 1 år gammel

– Mitt innlegg ikke ment som et personangrep på A. Hermansen, men en kritikk av Fredriksstad Blad og hva de får seg til å publisere og hvem de gir spalteplass, skriver Marit Jørgensen i dette svaret til Ole-Henrik Mohn Pettersen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg føler sterkt at jeg må komme med tilsvar på ditt innlegg til mitt leserbrev angående Alexander Hermansen. Du (og mange andre) har tydeligvis misforstått eller ikke lest det ordentlig. Dette var ikke ment som et personangrep på A. Hermansen, men en kritikk av Fredriksstad Blad og hva de får seg til å publisere og hvem de gir spalteplass.

Som abonnent av Fredriksstad Blad gjennom flere tiår leser jeg avisen hver dag. Og det er jo ganske betenkelig at du skriver et slikt innlegg som du gjør her uten og å ha sett videoen eller lest artikkelen som førte til min reaksjon (dette uttaler du jo selv). Da faller vel innlegget ditt på sin egen urimelighet.

Det minste man kan forvente er vel at man setter seg inn i saken før man kommer med beskyldninger om personangrep og lange utredninger som ikke har noe med saken å gjøre. Du skriver at A. Hermansen ofte kommer med «kommentarer rett fra levra som du må tygge på». Jeg foreslår at du tar deg fem minutter og ser på videoen, leser saken og tygger litt på den, så kanskje du kan se hva jeg reagerer på.

  • SE VIDEOEN:

Du har helt rett, jeg kjenner ikke Alexander Hermansen eller deg. Jeg har ingenting imot Alexander Hermansen som person. Det er hele artikkelen med video og innhold jeg reagerer på. 1. mai hadde FBTV en direkte overføring i anledning dagen. Her deltok jo A. Hermansen og fremsto som den artisten de fleste kjenner.

Jeg skal også være enig med deg i at A. Hermansen tydeligvis har klart å knekke koden når det gjelder markedsføring. Og nei, jeg er absolutt ikke misunnelig for det. Trives nok best utenfor strålekasternes lys jeg.

Når du skriver at denne saken burde vært tatt internt i Fredriksstad Blad, så er jo det selvfølgelig opp til ansvarlig redaktør om han ønsker å gjøre noe med dette. Samtidig er jo ikke Fredriksstad Blad tilbakeholdne med å publiserer kritikk som rammer dem selv. Og vi her i Norge er jo så heldige at vi har ytringsfrihet.

Kommentarer til denne saken