Kjørte til teoriprøven – ble anmeldt

ANMELDT: En person kjørte til Hafslund trafikkstasjon for å avlegge teoriprøven fredag. Det skulle han ikke gjort.

ANMELDT: En person kjørte til Hafslund trafikkstasjon for å avlegge teoriprøven fredag. Det skulle han ikke gjort. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann ble anmeldt for å kjøre uten førerkort under en kontroll på Hafslund trafikkstasjon i Sarpsborg fredag.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Ifølge Statens vegvesen skal mannen ha kommet kjørende til trafikkstasjonen for å ta teoriprøven. Det skulle han ikke gjort.

– Han satte seg i bilen for å kjøre fra stasjonen etter å ha strøket. Politiet overtok saken, lyder meldingen fra vegvesnet.

Tipset kontrollørene

Ifølge NRK Østfold skal mannen ha blitt observert kjørende i bil tidligere. Det var for øvrig NRK Østfold som først omtalte hendelsen.

– Da han kom for å ta teoriprøven igjen, så lurte vi på hvordan han hadde kommet seg til trafikkstasjonen. Jeg var ute og tittet, og observasjonen stemte overens med den ene bilen som stod på parkeringsplassen, sier en ansatt ved Hafslund trafikkstasjon til NRK Østfold fredag.

Den ansatte tipset dermed kontrollørene som hadde en teknisk kontroll på plassen ved stasjonen. Det i forbindelse med Gatebil-arrangementet på Rudskogen.

Anmeldt

Ifølge NRK Østfold skal kontrollørene deretter ha ringt til politiet. Politiet overtok dermed saken og stanset personen, i det han kjørte ut av parkeringsplassen ved trafikkstasjonen på Hafslund.

Mannen ble anmeldt for å ha kjørt uten førerkort. Politiet har også opprettet sak på forholdet.

Totalt 80 kjøretøy ble kontrollert under kontrollen. Der fikk 46 bilister mangellapp, sju fikk bruksforbud, seks biler ble avskiltet og en person fikk 1.500 kroner i gebyr for kjøring uten bilbelte, ifølge NRK Østfold.

Artikkeltags