Flere førerkort beslag etter råkjøring i 70-sone på E6

Artikkelen er over 1 år gammel

Mann kjørte i 122 kilometer i timen i 70-sone på E6 før Eidetunnelen. På under en time ble ytterligere tre tatt.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Det melder politiets operasjonsleder på Twitter klokka 10.33 tirsdag formiddag.

Hastighetsmålingen til politipatruljen viste at føreren, en mann i 50-årene kjørte i 122 kilometer i timen i 70-sonen på E6 i Sarpsborg like før Eidetunnelen i sydgående løp.

SISTE: Klokken 14.20 melder politiets operasjonsleder igjen at en politipatrulje har stanset en bilist på E6 ved Eidetunnelen.

– Politipatrulje har målt bil til 111 km/t i 70 km/t-sone. Fører anmeldes og førerkortet beslaglegges, lyder Twitter-meldingen.

På strekningen Moss-Sarpsborg er høyre felt stengt ved Eidetunnelen på grunn av vedlikeholdsarbeid. Hastigheten er dermed redusert fra 100 km/t til 70 km/t.

Trafikkansvarlig ved Sarpsborg politistasjon, Marius Mathisen opplyser til Sarpsborg Arbeiderblad at de stanset ytterligere tre bilister i løpet av 40 minutter.

– Høyre felt er stengt og hastigheten er nedsatt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Vi stanset tre andre bilister i løpet av 40 minutter hvor alt gikk på hastighetsovertredelse. Vi delte ut et par forelegg, i tillegg til å beslaglegge et førerkort, forteller Mathisen til avisen.

– Politiet har hatt et fokus på denne strekningen i dag (tirsdag). De bilistene som ble stanset har ingen tilknytning til Sarpsborg, legger han til.

Mannen i 50-årene mistet derfor lappen etter å ha holdt alt for høy hastighet rett før Eidetunnelen.

– Anmeldes og førerkort beslaglagt, lyder meldingen fra politiets operasjonsleder.

Artikkeltags