To lokale lag klare for Bring-kvalifisering

TIL FROGNER: Disse fire 02-jentene til Kråkerøy er tatt ut regional landslagssamling.
Fra venstre: Jenny Utne, Selma Henriksen, Tuva Thulin, Frida Brandbu Andersen

TIL FROGNER: Disse fire 02-jentene til Kråkerøy er tatt ut regional landslagssamling. Fra venstre: Jenny Utne, Selma Henriksen, Tuva Thulin, Frida Brandbu Andersen Foto:

Denne helgen skal Kråkerøy og Østsidens 02-lag prøve å kvalifisere seg til håndballens Bringserie.

DEL

Kråkerøy reiser til Løtenhallen, hvor de skal møte Nordbygda, Haugaland og Vikhammar. Trener Thomas Henriksen ønsker ikke å forskuttere sjansene for avansement med den begrunnelsen at han ikke kjenner til motstanderne.

– Men jeg regner med at vi har en god sjanse, sier Henriksen som søndag innledet serien med en 27–19 seier over Rælingen. Fire av lagets spillere er nå også tatt ut til Regional Landslagssamling for jenter 2002 i Frogner idrettspark den 20 september. Dette er Jenny Utne, Frida Brandbu Andersen, Tuva Thulin og Selma Henriksen. Laget kan se tilbake på en innholdsrik sommer. De gikk seirende både ut av Fredrikstad Cup og Storhamar Cup, samt kom på fjerdeplass i sin klasse under Skjærgårdslekene.

Østsiden tapte sin serieåpning med 24–25 mot Lørenskog i helgen. Nå får de muligheten til å revansjere seg i kvalifiseringen, når de skal møte LFH09, Nærbø og Valnesfjord i Jorekstad Idrettshall.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags