Kråkerøy møter Vålerenga i cupen

Artikkelen er over 3 år gammel

Kråkerøy fikk et drømmeoppsett for 2. runde i cupen, når Vålerenga kommer til Fredrikstad Stadion den 24. mai. - Det var en motstander vi ønsket oss, sier Kråkerøy-trener Jon Hermansen fornøyd.

DEL

Mens Kråkerøy tar imot Kråkerøy, så fikk Moss hjemmekamp mot Sarpsborg 08. Kvik-Halden fikk bortekamp mot Mjøndalen.

Kråkerøy sendte som kjent FFK hodestups ut av cupen sist onsdag. Nå får de bonusen iform av et møte med Eliteserielaget Vålerenga.

- Det er stor stas for oss å møte en så tradisjonsrik klubb som Vålerenga. Selv om de har slitt litt i serien, så er de jo et lag som spiller på det høyeste nivået, sier Hermansen.

- Hvordan tror du det blir for Vålerenga-trener Ronny Deila å komme til Kråkerøy for å møte dere?

- Jeg tror han setter pris på at kampen må spilles på Fredrikstad Stadion. Det kunne blitt en stor overgang for ham. Først Celtic Park, så Ullevaal Stadion og så Kråkerøybanen. Nå slipper han det, sier han lattermild.

- Har dere en sjanse mot dem?

- Vi skal prøve det vi kan. I 1. runde slet lag som Aalesund og Molde, så vi må gi oss selv en mulighet. For oss blir det uansett viktig å få en god start på kampen, og forhåpentligvis blir det endel tilskuere som synes det blir interessant å se Vålerenga på Stadion, sier Hermansen.

Se hele oppsettet her

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken