Black Sabbaths siste konsert på kino

På kino: Black Sabbath, her representert ved  Tony Iommi, Ozzy Osbourne og Geezer Butler kan du se i deres siste konsert på kino.

På kino: Black Sabbath, her representert ved Tony Iommi, Ozzy Osbourne og Geezer Butler kan du se i deres siste konsert på kino.

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag kan du se avskjedskonserten med Black Sabbath på Fredrikstad kino.

DEL

«The end of the end» ble levert på Genting Arena, en 16.000-seters sal i Birmingham, i februar i år. Black Sabbaths tre medlemmer gjorde sin siste gig etter verdensturneen, og du kan oppleve de to timene i sal 3 på Fredrikstad kino. Turnétittelen er faktisk også navnet på en sang fra Paul McCartney.

– Vi var veldig fornøyd med at over 350 så David Gilmour, inkludert to ekstraforestillinger. Torsdag viser vi Black Sabbath: «The End of the End», men der har interessen vært langt mindre. Foreløpig er det kun solgt 25 billetter, melder kinosjef Jørgen Søderberg Jansen mandag morgen.

– Hvorfor det?

– Én av grunnene kan være at vi ikke har hatt presseomtale, så det er nok noen Sabbath-fans der ute som blir glade hvis dere skriver litt, mener Jansen.

Og han tror nok at noen av dem som så bandet på Tons of Rock, sikkert vil gjenoppleve noe av stemningen på kino med god lyd. Nå er det slutt. 49 år etter at det startet.

Artikkeltags