Røising har nemlig gått videre til semifinalen i den norske Miss Universe-kåringen. Men det skal ikke stoppe der, skal vi tro den selvsikre 17-åringen.

– Jeg er veldig fornøyd med å være en av semifinalistene, men jeg har jo høyere mål. Jeg skal jobbe hardt for å komme til den norske finalen, og deretter er jo målet å representere Norge i den internasjonale konkurransen, sier hun.

LES OGSÅ: Fredrikstad-jente til Miss Universe-finalen

Vil bli modell

17-åringen er født og oppvokst i Sarpsborg, men studerer ved Medier og kommunikasjonslinja på Glemmen videregående skole. Målet er å en dag kunne leve av modellyrket.

– Jeg føler at dette er et steg på veien. Det er mye hardt arbeid, men jeg lærer utrolig mye av det, sier hun.

Vil til topps: Cecilie Andrea Røising vil gå helt til topps i Miss Universe. Foto: Kaja Heiberg

Mer enn bare utseende

På veien til å bli den norske Miss Universe-representanten må nemlig Røising gjøre mer enn å se pen ut på scenen. Å skaffe sponsorer, være med på aktiviteter – og vise at man er mer enn bare et pent ansikt er en del av konkurransen.

– Det er nok en del fordommer mot slike konkurranser. Det ligger så mye mer bak å være med i en slik konkurranse enn å bare se bra ut. Det er viktig å være reflektert, jobbe hardt og samtidig vise at man er trygg på seg selv, sier hun.

Har selvtillit

– Har du alltid vært så trygg på deg selv?

– Jeg har alltid vært klar på hva jeg vil, men dette med selvtillit er jo noe man skaffer seg ved å utfordre seg selv til å bli med på forskjellige ting.

Det er ennå ikke bestemt hvor finalen skal gå av stabelen i Norge i 2015. Den som vinner går videre til å konkurrere med deltagere fra hele verden om den gjeve tittelen. Den som står igjen som selveste Miss Universe, får blant annet reise jorda rundt.

Men skal Røising klare det, må hun først kjempe seg til finalen. De 24 seminfinalistene skal halvveres.

– Hva er drømmen for fremtiden?

– Først ønsker jeg å gjøre det så bra som mulig i Miss Universe, og at det skal åpne dører for en fremtidig modellkarriere. Drømmen er å kunne leve av modellyrket, sier hun.