Gå til sidens hovedinnhold

Kommuneoverlegen: - Forventer opp til 20.000 syke i Fredrikstad

Hvordan vil koronakrisen ramme Fredrikstad fremover? Kommuneoverlege Guro Steine Letting anslår at så mange som 20 000 kan bli smittet i en 8-ukers periode. Hvordan ruster Fredrikstad kommune seg for dette? Hvilke tiltak gjøres for å forberede seg på det som kommer? Og hva tenker ordfører Jon-Ivar Nygård om situasjonen? Se og hør kommuneoverlege Guro Steine Letting og ordfører i Fredrikstad, Jon-Ivar Nygård i samtale med Perry Aarti Olsen, programansvarlig på Litteraturhuset Fredrikstad.

Artikkelen er over 1 år gammel

Hvordan vil koronakrisen ramme Fredrikstad fremover? Kommuneoverlege Guro Steine Letting anslår at så mange som 20 000 kan bli syke over en 8-ukers periode.

Hvordan ruster Fredrikstad kommune seg for dette? Hvilke tiltak gjøres for å forberede seg på det som kommer? Og hva tenker ordfører Jon-Ivar Nygård om situasjonen?

Hvordan skal man best følge rådene fra kommuneoverlegen? Hva betyr dette for Fredrikstad, kommunen og befolkningen? Er vi flinke til å følge de rådene som blir gitt? Hvordan ser ordføreren på situasjonen vi når står oppi? Hva betyr krisen for nærings- og kulturlivet og hvordan foregår politiske beslutninger over digitale plattformer? Hvordan ser fremtiden ut – i tiden før og etter korona?

Se og hør kommuneoverlege Guro Steine Letting og ordfører i Fredrikstad, Jon-Ivar Nygård i samtale med Perry Aarti Olsen, programansvarlig på Litteraturhuset Fredrikstad.

NB! Opptaket ble gjort 31. mars på Litteraturhuset Fredrikstad så merk at endringer i restriksjoner kan ha forekommet i etterkant av intervjuet.

Valgfri billettpris kan vippses til #552083

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.