Gå til sidens hovedinnhold

Kommentatorboksen i Fredrikstad: «Rosa Anne Holt», «Hank von Hællemåne» og «Prompel og pils»

Med tillatelse fra NRK

Artikkelen er over 1 år gammel

21. november i fjor var NRK-konseptet «Verdens minste kommentatorboks» på besøk i Fredrikstad. Nå ligger episodene der det spøkes med helt vanlige folk i Nygaardsgata ute på kanalens nettsider.

– Vi er på en norgesturné, og i dag er vi altså i Fredrikstad. Vi har besøkt Tromsø og Trondheim tidligere, og neste stopp blir Bergen fortalte NRKs innspillingsleder da FB snakket med dem under innspillingen i november.

Klippene som ble laget skulle brukes på kanalen i januar, og nå er det altså mulig å oppleve episoden fra Fredrikstad.

  • Se de hysteriske klippene i videoen øverst i saken!

«Skam» i Fredrikstad

I klippet fra Nygaardsgata spøker kommentatorene Martin Beyer-Olsen og Christian Fredrik Mikkelsen blant andre med «Rosa Anne Holt», Fredrikstads egne «Skam»-jenter og «Prompel og pils».

– Vi hører de i horisonten. Det er Fredrikstads «Skam» som kommer gående her, sier de når tre unge jenter går nedover gata.

Også Frans Mols, som driver Fransa/B-Young-butikkene i Østfold får gjennomgå idet han kommer gående med en halv utstillingsdukke på armen.

– Det er den franske president Macron med frue. Halv frue, spøker de, før Mikkelsen skyter inn:

– Du trenger ikke en hel dame når du kan få ei halv ei.

I Torvbyen

NRK var også innom Torvbyen på sitt besøk i Fredrikstad. I klippet fra kjøpesenteret, der Fredrikstad omtales som Norges Abu Dhabi, møter man blant andre «Hank von Hællemåne» og damene «Black & Beige».

Begge klippene ser du øverst i saken.

Kommentarer til denne saken