Kolliderte i Øvre Tune – tre personer involvert

KOLLISJON: To biler kolliderte i Øvre Tune lørdag formiddag.

KOLLISJON: To biler kolliderte i Øvre Tune lørdag formiddag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

To biler har kollidert i Øvre Tune lørdag formiddag. Politiet melder om ekstremt glatte veier i hele distriktet.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Bilene har kollidert på fylkesvei 114 ved Kantarellveien i Øvre Tune.

– Det er i utgangspunktet veldig glatte veier i hele distriktet nå, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Karianne Knudsen, til Sarpsborg Arbeiderblad.

Tre personer

Like før halv tolv lørdag formiddag fikk nødetatene melding om at to biler hadde kollidert på fylkesvei 114 Trøskenveien ved Kantarellveien i Øvre Tune. I alt tre personer var involvert i ulykken. Politiet tror det glatte føret er årsaken til ulykken.

– Det er det vi jobber ut i fra. Det er snakk om front mot front. To personer i den ene bilen er kjørt til legevakt for å få sjekket kutt og mulig nakkeskade, mens føreren i den andre bilen ivaretas og er sjekket av ambulansepersonellet på stedet, opplyser Knudsen, til SA.

Ekstremt glatte veier

Ifølge politiet er det ekstremt glatt på stedet. Og det var store trafikale problemer i området i forbindelse med ulykken. Veien var helt stengt i en periode, men ble etter hvert åpnet i ett felt, hvorpå trafikken ble dirigert forbi ulykkesstedet av politiet. Det er store materielle skader på bilene. De involverte har tilhørighet i henholdsvis Skjeberg og Skiptvet.

Ifølge SAs-fotograf på stedet er det speilblankt på ulykkesstedet.

Både politiet og brannvesenet oppfordrer derfor bilister i hele distriktet til å ta det ekstremt pent på veiene da det er meget glatt i Østfold og Akershus lørdag formiddag.

Hold deg hjemme

Karianne Knudsen oppfordrer folk til å tilpasse farten om en må ut å kjøre i dag.

– Men må man ikke ut, bør man vurdere å holde seg hjemme, avslutter hun overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

GLATTE VEIER: Politiet melder om ekstremt glatte veier i hele distriktet lørdag formiddag. De tror at is på veien kan være årsaken til ulykken i Trøskenveien.

GLATTE VEIER: Politiet melder om ekstremt glatte veier i hele distriktet lørdag formiddag. De tror at is på veien kan være årsaken til ulykken i Trøskenveien. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.