Har solgt 500 billetter til Klovner i Kamp

GOD START: Sensommerfesten har solgt 500 billetter til Klovner i Kamp etter én uke.

GOD START: Sensommerfesten har solgt 500 billetter til Klovner i Kamp etter én uke.

Artikkelen er over 2 år gammel

Sensommerfesten på Dampskipsbrygga åpnet salget for én uke siden - allerede er det solgt 500 billetter til fredag.

DEL

Billettsalget til lørdagen går dog noe tråere. Så langt har 200 personer kjøpt billetter til "allsang på brygga" lørdag 19. august.

– Vi er veldig fornøyd med salget så langt. Vi har kun annonsert på Facebook, så da må vi kunne si at det er mer enn godkjent å ha solgt over 700 billetter, forteller markedsansvarlig Christian Brevik.

Kapasitet til 2000 mennesker per kveld

Konsertområdet på Dampskipsbrygga kan ta i mot 2000 mennesker per kveld, hvilket betyr at det fortsatt er gode muligheter for å skaffe seg billett i god tid før festen setter i gang 18. og 19. august. 

– Klovner i Kamp er selvfølgelig det store trekkplasteret - det tror jeg blir en skikkelig kult. Dessuten er dette midt i fadderuka for nye studenter ved Høgskolen i Østfold, så vi forventer bra trykk på billettene nærmere konsertdatoen.

"Allsang på brygga"

Lørdagen skal blant annet skal huse Chris Medina, Adam Douglas, "Ole i Dole", Atle Jensen med flere. Maria Mohn tar på seg jobben som konferansier.

– Allsangen byr på et bredt spekter av artister som kan passe for folk i alle aldre. Her kan både 18 år gamle jenter og oldemor på 95 år finne noe de liker.

Vil skape et samlingspunkt

Brevik poengterer at det ikke er planer om å skape en økonomisk gullgruve. Ved hjelp av lokalt næringsliv har festivalen klart å presse billettprisene forholdsvis lave.

– Vi ønsker at det skal skje noe i byen. Det er utrolig mye lettere for Fredrikstad-folk å komme seg bort fra verandaen og ned i sentrum dersom vi får i gang noen gode arrangementer.

Markedssjefen forteller at de har hentet mye inspirasjon fra Måne-, Idyll- og Glommafestivalen.

– Dette er alle festivaler som har knekt koden for hva som fungerer. Vi forsøker å lære av de gode tingene som skjer i byen. Jeg er helt sikker på at dette blir en perfekt avslutning på ferien.

Artikkeltags