Den siste meningsmålinga i Østfold viser at SV går mot et rekordvalg i Østfold. Men den har også to andre spennende funn.

Det første er at både klimasaken og sosial rettferdighet er høyt på lista over hvilke saker velgerne i Østfold mener er viktigst, med klima helt på topp. Heldigvis så trenger du ikke å velge mellom klima eller rettferdighet. Du kan velge SV, så får du to for en! SV er partiet for både rettferdig fordeling og klimahandling. Vi vil øke skattene for de rikeste, og bruke pengene på gratis SFO for alle barn og at det offentlige dekker tannlegeregninga. Og vi er det eneste partiet som har en konkret plan for å kutte utslipp og nå klimamålene for 2030. 70 prosent kutt, tiltak for tiltak, tonn for tonn med C02.

Det andre er at det blir en jevn kamp inn til mål om det siste faste mandatet fra Østfold på Stortinget. Alle de andre faste mandatene er sikre, mens tre partier kniver om det siste. SV, Senterpartiet, og Frp. Valget blir derfor tydelig mellom tre ulike retninger for landet og tre ulike regjeringsalternativer. Rødgrønn regjering bundet til venstresiden, med SV. Sentrumsregjering som kan samarbeide med høyresiden, med Senterpartiet. Eller fortsatt borgerlig flertall med Frp. Vil du ha en rødgrønn regjering blir en stemme til SV i Østfold ekstra effektiv når kampen står akkurat mellom disse tre partiene.

SV vil inn i en rødgrønn fordi det er regjeringa vi trenger for å få ned både forskjellene og utslippa. Nå er valget ditt. Godt valg!