Klatrere høyt oppe etter pengegave

FIKK PENGEGAVE: Her overrekker Sven Hermansen (til venstre) en Thomas Magnus Kristiansen.

FIKK PENGEGAVE: Her overrekker Sven Hermansen (til venstre) en Thomas Magnus Kristiansen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredrikstad Klatreklubb og Redpoint Klatresenter er høyt oppe etter at de onsdag fikk overrakt en gavesjekk på 50.000 kroner av Sparebanken Øst.

DEL

Daglig leder ved RedPoint Klatresenter på Activ Center, Thomas Magnus Kristiansen (42) legger ikke skjul på at pengegaven kommer godt med.

– Disse pengene gjør at vi har muligheter til å kjøpe inn nye klatresko og nye faste topptau til våre klatrere. Målet er å gjøre klatring enda mer tilgjengelig for dem som ønsker seg en utfordring, sier han.

Satser på «drop in»

Hvert år gir Sparebanken Øst en del av overskuddet sitt til små og store prosjekter. Denne gangen var turen kommet til byens populære klatresenter som ligger i Tomteveien.

– Fredrikstad Klatreklubb og Redpoint Klatresenter ønsker alle barn og unge velkomne til oss enten de deltar på klatreskole eller kommer på vår «drop in». Hver tirsdag, onsdag og torsdag holder vi åpent fra klokken 11, hvor vi håper at enda flere elever, studenter, turnusarbeidere vil teste ut klatring på dagtid, opplyser Kristiansen.

Har egne midler

Sparebanken Østs avdeling i Østfold har egne midler som tildeles lokalt. I tildelingen har banken vektlagt klatreklubbens tilrettelegging for at barn og unge som benytter klubbens treningsfasiliteter. Ifølge banken er søknadsfristene i år den 1. juni og 1. desember.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags