Kjære FB-abonnent! Nå får du tilgang til lokale nyheter fra HELE landet

Fredriksstad Blads abonnenter får nå tilgang til alt stoff fra Amedias aviser. Det blir ikke noe tillegg i abonnementsprisen.

Fredriksstad Blads abonnenter får nå tilgang til alt stoff fra Amedias aviser. Det blir ikke noe tillegg i abonnementsprisen.

Fra og med i dag får du som er abonnent på Fredriksstad Blad tilgang til hele 75 lokalaviser og ti lokale nettsteder i hele landet. Det gjør vi for å møte et enormt informasjonsbehov i en unntakstilstand for Norge.

DEL

KommentarDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kravet til relevant og løpende nyhetsformidling har aldri vært større i norsk etterkrigstid. Det ser vi på lesingen av Fredriksstad Blad fra time til time i disse dager. Lesingen var rekordhøy forrige uke, og vil nå et nytt toppunkt denne uken. Våre journalister jobber tidlig og sent for å formidle flest mulig sider av en ekstrem tid.

Helt siden alvoret slo innover oss for fullt forrige uke – og vi innså at dette kommer til å angå oss absolutt ALLE i lang tid – har Fredriksstad Blad vært bevisste på at viktige korona-nyheter skal være tilgjengelig for samtlige lesere. Derfor har vi et direktestudio hvor du finner hundrevis av oppdateringer fra de siste dagene. Du trenger altså ikke å være betalende abonnent for å holde deg orientert her.

Samtidig er det slik at noe av korona-stoffet er plusset. Det må vi rett og slett gjøre for å ha livets rett. Våre journalister, som jobber fra grytidlig morgen og frem til etter at du kanskje har gått til sengs for kvelden, for å gi deg de siste nyhetene fra distriktet vårt, må også ha lønn. De kan ikke jobbe gratis. Fredriksstad Blad er ikke i en situasjon hvor vi mottar pressestøtte fra staten. Derfor trenger vi abonnementsinntekter, slik at vi fortsatt kan ha journalister til å undersøke lokale konsekvenser av korona-krisen – og dekke andre store og små nyheter fra Fredrikstad, Råde og Hvaler.

Som du kanskje vet, har Fredriksstad Blad samme eier (Amedia) som en lang rekke andre lokalaviser rundt i landet. En del av våre abonnenter har spurt om det ikke er mulig med en betalingsmodell hvor de kan få tilgang til flere aviser samtidig. Og nå kommer vi dere i møte på nettopp det: Du som er abonnent på Fredriksstad Blad får fra og med i dag tilgang til plusset stoff i alle Amedias aviser. Det betyr at du kan lese plusset stoff og e-avisene fra hele 75 lokalaviser og ti nettsteder. Modellen er døpt +alt, og vil i første omgang være gjeldende ut april. Prisen vil ikke bli endret, så du skal ikke betale noe mer for det utvidede tilbudet. Som abonnent kan du nå aktivere din tilgang ved å følge denne lenken.

Jon Jacobsen, sjefredaktør

Jon Jacobsen, sjefredaktør

Det er selvsagt ikke tilfeldig at lanseringen kommer akkurat nå. Informasjonsbehovet er enormt i en unntakstilstand for Norge. Kanskje har du familie i Trondheim og vil lese en sak fra Nidaros, eller venner i Tromsø og vil lese en sak i lokalavisa Nordlys? Nå kan du gjøre nettopp det. Jeg håper du synes dette er en god nyhet, og jeg håper du fortsatt vil være med oss som abonnent fremover. I tiden som kommer vil vi også sette inn ekstra ressurser på å formidle alternative publikumsopplevelser, nå som alt er lukket ned. Tidligere denne uken streamet vi «Kultur mot virus» med flere kjente artister, og førstkommende søndag sender FBTV en improvisert gudstjeneste fra Glemmen kirke. Når publikum ikke kan komme til arenaene og scenene de vanligvis oppsøker, håper vi slike tilbud kan fungere som et best mulig substitutt.

Ta vare på dem rundt deg – og ha en best mulig helg i en vanskelig tid!

Disse lokalavisene er med i samarbeidet

Avis Nettside
Akershus Amtstidende amta.no
Avisa Nordland an.no
Avisen Agder avisenagder.no
Bergensavisen ba.no
Dalane Tidende dalane-tidende.no
Drammens Tidende dt.no
Finnmark Dagblad ifinnmark.no
Finnmarken ifinnmark.no
Firda firda.no
Fredriksstad Blad f-b.no
Fremover fremover.no
Gjengangeren gjengangeren.no
Glåmdalen glomdalen.no
Hadeland hadeland.no
Halden Arbeiderblad ha-halden.no
Haugesunds Avis h-avis.no
Helgelendingen helg.no
iFinnmark ifinnmark.no
Jærbladet jbl.no
Lofotposten lofotposten.no
Laagendalsposten laagendalsposten.no
Moss Avis moss-avis.no
Nettavisen nettavisen.no
Nidaros nidaros.no
Nordlys nordlys.no
Oppland Arbeiderblad oa.no
Rana Blad ranablad.no
Ringerikes Blad ringblad.no
Romerikes Blad rb.no
Sandefjords Blad sb.no
Sandnesposten sandnesposten.no
Sarpsborg Arbeiderblad sa.no
Smaalenenes Avis smaalenene.no
Sogn Avis svelviksposten.no
Telemarksavisa ta.no
Tidens Krav tk.no
Tønsbergs Blad tb.no
Østlandets Blad oblad.no
Østlands-Posten op.no
Østlendingen ostlendingen.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken