Kinosjef Jørgen Søderberg Jansen vil i vår nye spalte, «Kinojangel», presentere ukens kinopremièrer med et skråblikk.

– Han må gjerne ta med seg faren sin! Sa vi og lo litt. Vi trodde nok egentlig ikke at Jaden Smith skulle ta med seg sin berømte far Will til Fredrikstad og premièren på Karate Kid. Hvis Jaden og medskuespiller Jackie Chan kom, ville det være en drøm i seg selv. Harald Zwart har fått til mye stort, men ville han klare å få selveste Will Smith til hjembyen?

Noen måneder senere sto vi der storøyde, sammen med over 5.000 andre, og så Will Smith og hele hans berømte familie, og Jackie Chan selvfølgelig, gå på rød løper utenfor Fredrikstad Kino.

Det er snart ti år siden den fantastiske julidagen da Hollywood kom til Hællæwood. Will Smith har beholdt sin posisjon som en av Hollywoods største stjerner. Sist så vi ham som ånden i lampen i den nye «Aladdin»-filmen, som spilte inn over én milliard dollar. Han takket klokelig nei til «Independence Day II», men nå er han klar for det tredje og kanskje siste kapittelet i «Bad Boys»-serien: «Bad Boys for Life».

Filmen har verdenspremière fredag, og uten å ha sett filmen kan jeg love deg to timer med action, raske biler og kjappe kommentarer fra Smith og Martin Lawrence.

Du får dessverre ikke møte Will Smith på rød løper denne gangen – men kanskje en annen gang?

PS! Ukens øvrige kinopremièrer er «Selvportrett», «Dolittle» og «Jojo Rabbit», i tillegg er det førpremière på «1917» og «Elleville Elfrid».

  • Her kan du se en smakebit fra «Bad Boys for Life»: