Gå til sidens hovedinnhold

Kelner-låt valgt av Røde Kors

Artikkelen er over 5 år gammel

Kenneth Gutterup (44) legger ikke skjul på at han er stolt over at Røde Kors har valgt «I'll Stand Alone» til en veldig spesiell video.

Det musikalske følget til videoen fra Syria er en fjær i hatten for bandet, for det var på mandag videoen fra en knust by ble sluppet.

– Videoen er laget slik at du kan se alt rundt kameramannen i 360 grader, men da må du se den i Chrome eller Firefox. Da får du tilleggsfunksjonen som gir den spesielle effekten. Jeg har sett den flere ganger, og den gjør inntrykk, sier vokalisten i Kelner, som utgjør gruppen sammen med JP Paulsen.

– Sangen handler jo om livsviljen, at du man reise deg selv etter at du har falt. Der er vi mennesker ganske gode, og siste tekstlinje i sangen er «I'll rise again», forteller Gutterup.

Sangen har ligget på lager en stund, og de har fått litt drahjelp for å få den spilt i USA.

– Vi er på nettradioer, og gjengen vår der borte jobber godt. Så har vi flaks plukker flere og flere FM-stasjoner den opp, sier Gutterup.

  • Les også:

    Frontfigurene JP Paulsen og Kenneth Gutterup i bandet Kelner er strålende fornøyd. Sangen «Deeper» kan bli bandets store gjennomrbrudd.


     
  • Les også:

    Oda Gondrosen dro til HongKong for å spille inn musikkvideo. Etter mange forsinkelser er den nå endelig ferdig. Låta Danger er skrevet av de lokale musikerne JP og Kenneth Gutterup. Musikkvideoen er produsert av Thomas Sandfield.

Kommentarer til denne saken