Gå til sidens hovedinnhold

– Kan FBK bli et etablert topplag?

Artikkelen er over 1 år gammel

Hva er håndballekspert Frode Kyvågs dom over FBK så langt? Og kan FBK, Stjernen og FFK samarbeide enda tettere? I vårt håndballstudio søndag er dette blant temaene.

Klokken 15.15 – 45 minutter før avkast mellom FBK og Sola – starter vårt direktesendte håndballstudio. Anledningen er FBKs gratiskamp, som grunnet korona-situasjonen ikke blir den tilskuerfesten det som regel er.

I stedet kan du sammen med FBK og Fredriksstad Blad telle ned til kampstart men en spesialsending. Håndballekspert Frode Kyvåg (75) er med i studio. få andre kan mer om norsk håndball enn Kyvåg. – Hva tenker han om FBKs sesongstart så langt? Kan FBK på sikt etablere seg i toppen av norsk håndball? Og hva skal i så fall til?

I tillegg til Kyvåg får vi besøk av begge lags trenere, FBKs sportslige leder Rolf Leistad, styreleder Monique Blystad, Anette Hovind Johansen – som i dag er sentral i Fredrikstad Elite, samt at også FFK-spiller Henrik Kjelsrud Johansen tar turen innom.

Håndballstudio med gjester før og etter kamp

Wernersen tilbake

Lørdag kom sjokkbeskjeden om at Ida Wernersen gjør comeback – to og et halvt år etter at hun sist spilte en seriekamp.

– Ida har vært veldig lysten på å komme tilbake. Hun har trent hardt på egen hånd og er virkelig innstilt for dette. Hun er en fin type som garantert vil ha mye å bidra med inn mot spillergruppen, sier sportslig leder Rolf Leistad.

Etter kampen–som du naturligvis også ser på FBTV–får vi besøk av spillere og trenere.

Kommentarer til denne saken