Kreftsyke Klaus Hagerup: – Vi lovet hverandre å overleve denne sykdommen. Men Jon var sykere enn meg

Artikkelen er over 1 år gammel

Med visshet om sin egen kreftdiagnose gikk Klaus Hagerup i våres i begravelsen til vennen Jon Michelet.

DEL

– Jon og jeg var gode venner, vi var naboer i Tromsø. Og vi satt her på sykehuset og holdt hverandre i hendene. Vi lovet hverandre å overleve denne sykdommen. Men Jon var sykere enn meg, sier Klaus Hagerup i denne podkasten.

Selv har Klaus Hagerup alltid hatt en sterk dødsangst. Og hele livet har han vært hypokonder.

– Det merkelig er at nå som jeg virkelig har grunn til å ha dødsangst, er den forsvunnet. Du avfinner deg med den. Vi er jo alle dødsdømte fra den dagen vi blir født, sier Hagerup.

Hør podkasten her:

I denne podkasten snakker Klaus Hagerup blant annet om sin mor Inger Hagerup, oppveksten, «Snøfall»-suksessen, vennskapet med Michelet, sin kjærlighet til kona Bibbi, kreftdiagnosen og hvorfor han ikke møtte opp da han i forrige uke ble tildelt Brages Hederspris.

– Det jeg var mest redd for da jeg ble syk, var å miste håret. Jeg spurte Ingrid Bjørnov om hun kunne lage en lue som gjorde at jeg så ut som Jack Nicholson. Det ble en lue som får meg til å se ut som en kombinasjon av Nicholson og Ole Brumm, sier Klaus Hagerup.

– Det jeg var mest redd for da jeg ble syk, var å miste håret. Jeg spurte Ingrid Bjørnov om hun kunne lage en lue som gjorde at jeg så ut som Jack Nicholson. Det ble en lue som får meg til å se ut som en kombinasjon av Nicholson og Ole Brumm, sier Klaus Hagerup. Foto:

Artikkeltags