Gå til sidens hovedinnhold

«Nora» var bare 13 år da hun chattet med den 19 år gamle idrettsutøveren på Snapchat. Foreldrene visste ingenting om kontakten. Han fikk henne til å synes synd på han og truet med å ta livet sitt hvis hun ikke møtte han.

Da hun ble 14 gikk hun med på å møte han. - 14-åringer ønsker jo oppmerksomhet. Jeg tenkte ikke så langt. Jeg forsto ikke konsekvensene, forteller hun.

23-åringen, som nå er siktet for tre nye overgrep mot unge jenter, truet med å ta livet sitt hvis hun ikke gikk med på et treff. Da han maste om foreldrene hennes var hjemme og når faren hennes skulle dra, skjønte hun ikke hvor farlig det var. - Jeg registrerte ikke varsellampene.

«Nora» sa nei, men han gjennomførte samleiet allikevel - på jenterommet hennes hjemme. - Jeg måtte hente spybøtte og legge meg på sofaen. Jeg ville bare legge lokk på det, men en venn sa jeg måtte anmelde det. Jeg tenkte politiet ikke kom til å tro meg.

– Jeg sto på brua og ville hoppe. Han har ødelagt meg helt

«Nora» (18) var bare 14 år da den nå siktede idrettsutøveren (23) forgrep seg seksuelt på henne. Han ble dømt, men nå frykter «Nora» for andre småjenter etter at idrettsutøveren igjen er siktet for seksuelle overgrep mot tre unge jenter.

Artikkelen er over 1 år gammel
For abonnenter