I samme øyeblikk har regjeringen pressemelding, og forteller oss at de øker enkelte sikkerhetsnivåer for å være på den sikre siden.

Dette er de nye koronatiltakene.

Regjeringen avslutter med at de anbefaler at alle bedrifter, vennegjenger etc gjennomfører sine julebord som planlagt.

Kjære gjester av byens restauranter. Dere skal vite at gjennom de siste 10 år så har bransjen vår hatt et enormt løft. Tiden for useriøse drivere som ikke følger lover og regler er nærmest helt bort. Dere skal vite at svært mange restauranter i kommunen vår driver forsvarlig, følger alle råd og tips rundt dette med Covid – og vi forholder oss til de.

På denne måten vet vi at også våre gjester er godt ivaretatt.

Vit at vi er her for å passe på dere, og gi dere en fin førjulstid – i trygge og gode rammer.

Vi gir på ingen måte garantier for at noen ikke kan bli smittet ved et restaurantbesøk, men vi gir en garanti at vi følger de råd og regler som har kommet til oss, og derfor mener vi at de siste ukers tall for hvor folk er smittet så ser det faktisk ut til at restaurantbesøk ligger lavest av alt.

Avslutningsvis kommer flere i bransjen med en oppfordring til byens spisegjester. Gi beskjed i god tid om dere ikke kommer, om dere kommer i et mindre antall enn hva som er avtalt, eller om dere bare er forsinket i 10 minutter, dette handler om respekt.

Som i alle andre bransjer er også vår utsatt for stadige endringer. Vi gjør innkjøp, setter vaktlister og forbereder oss i forhold til antall bookinger. Vi må vite hvor mange som kommer, på helt lik linje som en frisør, en lege, et hotell eller annet.

Vi gleder oss til å se dere i løpet av desember <3