Gå til sidens hovedinnhold

Nå har det kommet inn 23.320 kroner til FFK-Ivar

Artikkelen er over 3 år gammel

På et døgn ble det samlet inn 23.320 kroner, slik at FFK-ildsjelen Ivar Thorsrud (64) skal få seg et fremkomstmiddel igjen. – Muligens det blir på fire hjul, sier Thorsrud som i utgangspunktet satset på å få seg en scooter.

- Dette siste døgnet hjar vært spesielt. Jeg kunne ikke ha drømt om denne responsen, sier han.

Det er Kai Roger Johansen som gjennom folkefinansieringssiden spleis.no på nettet har startet opp en innsamlingsaksjon for den trofaste FFK-supporteren.

Her er linken til innsamlingsaksjoinen!

«Ivar Thorsrud, en flott kar, som er uføretrygdet, mistet sin kone, og bor alene, med utfordringer vedrørende sykdom. For å komme seg rundt, ønsker vi å samle inn penger så Ivar kan kjøpe seg en brukt scooter. Da kan han, på tross av sykdom, komme seg på butikken, Fredrikstad Stadion, og slipper å sitte mye hjemme», står det i omtalen på spleis.no.

Sponset av eks.spiller

Fredag klokken 15.30 hadde 91 givere bidratt med 17.000 kroner til scooter-aksjonen for Thorsrud. Blant dem tidligere FFK-spiller Kristian Brix (Sandnes Ulf), assistenttrener for A-laget, Alexander Olsen og FFKs juniortrener, Glenn Rostad. FFK-kjenninger som Tommy Warchol, Carl-Morten Gjeldnes, Steinar Bærøe-Mathisen, Jan Rafn og Arne-Erik Olsen har også bidratt til at Thorsrud snart kan være på hjul.

Overfor Fredriksstad Blad forteller Thorsrud at det kom overrumplende på ham at Kai Roger Johansen startet opp en innsamlingsaksjon for ham.

– Jeg er utrolig takknemlig. Dette har varmet, sier Thorsrud som er et kjent ansikt på Fredrikstad Stadion. I en årrekke har han hatt ansvaret for parkeringen rundt A-lagets kamper, samt vært vakt for begge seniorlagene. Han har også hatt ansvaret for salget av «Jeg er med"-effekter for FFK.

– FFK har alltid hatt en viktig plass i livet mitt. Gjennom Facebook har jeg hatt en rekke draktauksjoner. Mens jeg hadde bil, så tok jeg med spillerne ut for å levere draktene på døra til de som hadde budt mest, opplyser Thorsrud som innrømmer at det var tungt da bilen i høst havarerte på vei hjem fra Oslo.

 

– Det skjedde midt i rushtiden på Ringveien. Bilen ble tauet til Ås, men dessverre var motoren kaputt. Bilen ble kjørt på skrotet, forteller 64-åringen som er uføretrygdet. Han gir uttrykk for at han ikke er i en økonomisk situasjon som tilsier at han kan kjøpe seg ny bil.

– Etter at kona mi Marian døde den 22. oktober i 2015 har ikke ting vært enkelt, fastslår han lavmælt. Han medgir at han har det økonomisk trangt, men at han nå ser et lys i tunnelen.

– Da kan jeg igjen komme meg enklere ut. Fredag feiret jeg julebord sammen med de frvillige på Stadion.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.