Tirsdag er det seriepremiere - hør samtlige Stjernen-kamper på FBs nettradio

Klikk på bildet for å lytte til radiosendingen.

For 11. året på rad skal Christian Brevik formidle alle høydepunktene fra Stjernens kamper på radio. – Stjernen har en bedre tropp i år sammenlignet med i fjor, mener radiokommentatoren.

DEL

– Det kribler alltid litt ekstra i magen når det nærmer seg seriestart. Det er forventninger og usikkerhet på en og samme gang. Treningskamper er trening. Det er først nå det virkelig gjelder, sier Brevik.

Tirsdag braker det løs i Stjernehallen når Sparta er gjester i seriepremièren.

– Oppgjørene mot Sparta er alltid et høydepunkt. Det er oppgjør som betyr mye for begge lags supportere. Det er ikke mange sitteplassene igjen, så her vil det bli full guffe fra start av, sier Brevik.

Radarpar

Fredriksstad Blad vil også i år sende Stjernens hjemme- og bortekamper på nettradio. Kommentatorer: Christian Brevik og Stian Enghaug. I tillegg vil duoen levere videointervjuer direkte på Facebook umiddelbart etter kampslutt.

– Fredriksstad Blad dekker sport direkte mer enn noen gang. Både i tekst, levende bilder og lyd kan våre abonnenter følge hundrevis av fotball-, håndball- og hockeykamper i året. Lokalsport på direkten har blitt noe av det mest populære abonnementsinnholdet vårt, sier sjefredaktør René Svendsen om satsingen.

Ny sesong: Christian Brevik skal sammen med Stian Enghaug kommentere årets Stjernen-sesong på Fredriksstad Blads nettradio.

Ny sesong: Christian Brevik skal sammen med Stian Enghaug kommentere årets Stjernen-sesong på Fredriksstad Blads nettradio.

Tre jevne rekker

Brevik ser frem til en ny Stjernen-sesong.

– Egentlig trodde jeg det var slutt etter fjorårets sesong. Man legger ned enormt mye tid, og uten støtte hjemmefra og av snille arbeidsgivere så ville ikke dette ha gått, sire Brevik som mener årets Stjernen-tropp har større bredde enn fjorårets.

– I fjor ble det ropt etter en målscorer. I år mener jeg vi har flere som kan produsere fremover. Men det er en lang sesong og laget må prestere hver eneste kveld dersom man skal konkurrere mot de beste i ligaen, avslutter Brevik.

Sjokkseier i premièren

Årets eliteserie startet allerede lørdag. Nyopprykkede Ringerike Panthers tok da en overraskende triumf borte mot Frisk Asker. Panterne holdt Asker til uavgjort etter 60 spilte minutter og etter en målløs sudden death vant gjestene på straffeslag.

Søndag vant Vålerenga 3–0 over Lillehammer hjemme i Furuset Forum. Lars Erik Spets – som har gjort comeback i Vålerenga – noterte seg for en scoring og en assist.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags