Gå til sidens hovedinnhold

Stjernen-supporterne samler inn penger i håp om å beholde Curtis Gedig

Artikkelen er over 5 år gammel

Stjernens supportere samler inn penger i et forsøk på å beholde Curtis Gedig også kommende sesong. – Fantastisk, sier suksessbacken.

Gedig, som har gjort 24 mål og hatt 22 assist, har hatt en formidabel sesong i Stjernen-drakten. Nå har Stjernen-supporterne startet en aksjon i håp om å beholde Gedig.

Er i tenkeboksen

Tirsdag var det kommet inn i underkant av 55.000 kroner.

– Det er rett og slett fantastisk at supporterne har startet en aksjon og jeg setter veldig pris på det. Samtidig har jeg ikke bestemt meg for hvor jeg spiller neste sesong, sier Gedig til Fredriksstad Blad.

Gjennom hele vinteren får til sammen 2.000 barnehage og SFO-barn muligheten til å boltre seg på isen i Stjernehallen. Alt takket være Jan G. Lund og hans trofaste medhjelpere. Tirsdag var Gjensidigestiftelsen innom med en sjekk.

Både Gedig selv og Stjernen bekrefter at det foreligger et kontrakstilbud, men at Gedig selv ikke ønsker å ta noen beslutning omkring sin egen fremtid på nåværende tidspunkt.

– Jeg har gitt Stjernen beskjed om at jeg nå vurderer alle alternativer, sier Gedig.

Tysk interesse

Fredriksstad Blad vet at det er interesse fra både tyske og sveitsiske klubber.

– Jeg er klar over at det er interesse fra flere, men som sagt ønsker jeg ikke å ta noe stilling til dette nå, sier Gedig.

Håper på 200.000 kroner

Det er supporter Thomas Bekkevold som har tatt initativet til aksjonen.

– Som ivrig tribunesliter er det gøy å kunne bidra til at laget og byen kan få gleden av spillere på Gedigs nivå. Denne sesongen har vi et par spillere som virkelig utmerker seg i ligaen, og det vil vi gjerne bidra til at vi har neste sesong også, sier Bekkevold.

Les også

Ulf Berg er kåret til årets ildsjel

Han ønsker å presisere at Stjernen som klubb ikke har noe med innsamlingen å gjøre utenom å være mottaker av pengene som kommer inn.

– Det har kommet opp forslag om å samle inn penger til Gedig i forskjellige sammenhenger fra publikum og supporterne en god stund, og tidsperioden nå inn mot sluttspillet passer perfekt, mener Bekkevold.

– Hvor mye håper dere å få inn?

– Vi går for 200.000 kroner. For å nå det målet trenger vi også bidrag fra næringslivet. At vi har Stjernen-spillere som profiler eliteserien tjener alle på, sier Bekkevold.

– Vil pengene gå til en annen forsterkning dersom Gedig ikke velger å bli i Stjernen?

– Vi håper selvfølgelig at Gedig velger å bli en sesong til i Stjernen. Hvis han velger å dra, så vil pengene brukes til en tilsvarende import fra samme hylle, som forventes å levere på høyt nivå, og utmerke seg som en skikkelig publikumsspiller.

Les også

Stjernen-gutter med 1-31 etter tre matcher i Ungdoms-OL

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.