Greåker sikret semifinaleplass

Greåker er klare for semifinale i NM-sluttspillet i innebandy etter 6-1-seier over Gjelleråsen i den femte og avgjørende kvartfinalekampen i Tindlundhallen fredag kveld. I semifinalen venter Akerselva. (Foto: Kjetil A. Berg)

Greåker er klare for semifinale i NM-sluttspillet i innebandy etter 6-1-seier over Gjelleråsen i den femte og avgjørende kvartfinalekampen i Tindlundhallen fredag kveld. I semifinalen venter Akerselva. (Foto: Kjetil A. Berg)

Artikkelen er over 3 år gammel

(Greåker - Gjelleråsen 6-1) Med en komfortabel seier hjemme i Tindlundhallen fredag kveld er Greåker klare for semifinale i NM-sluttspillet i innebandy. Der venter Akerselva.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Det var i realiteten aldri noen tvil om hvilket lag som skulle gå seirende ut av den femte og avgjørende kvartfinalekampen mellom Greåker og Gjelleråsen fredag kveld. Greåker var best i det meste gjennom tre perioder og vant til slutt med sifrene 6-1. Dermed vant de kvartfinaleserien 3-2 i kamper - og skal spille semifinale mot Akerselva.

– Dette er veldig deilig. Jeg synes vi vinner helt fortjent. Vi kjører over dem i 1. periode og burde kanskje hatt et par mål til da, men samtidig føler jeg at vi har kontroll, sa Greåker-kaptein Lars Erik Torp til Sarpsborg Arbeiderblad etter fredagens kvartfinale i Tindlundhallen.

Kampfakta

Innebandy, NM, kvartfinale 5

Greåker - Gjelleråsen 6-1
(2-0, 1-1, 3-0)

Tindlundhallen

Mål:
1-0 (11.16) Martin Lilleby
2-0 (19.20) Jonas Klefbeck
3-0 (23.21) Lars Erik Torp
3-1 (28.18) Anders Mellum
4-1 (43.35) Martin Lilleby
5-1 (47.25) Jonas Bøckmann
6-1 (57.23) Michael Helgesen

Greåker vant 3-2 i kamper og er klare for semifinale.

«Bulldogene» var i føringen med 2-0 etter 1. periode - takket være scoringer av Martin Lilleby og Jonas Klefbeck. Lars Erik Torp la på til 3-0 for Greåker tidlig i midtperioden, før Gjelleråsen reduserte til 3-1. Gjestenes mål skapte for så vidt en viss spenning, men i 3. periode var rødtrøyene helt overlegne. Tre nye mål, signert Martin Lilleby, Jonas Bøckmann og Michael Helgesen, fastsatte sluttresultatet til 6-1.

Akerselva blir altså Greåkers motstander i semifinalen. Det ble klart fredag kveld, etter at Slevik hadde valgt seg Tunet som sin semifinalemotstander. Den første semifinalen mellom Greåker og Akerselva spilles i Tindlundhallen torsdag 23. mars.

Greåker-trener Tomas Näsholm ser for seg en jevn og spennende kampserie også i semifinalen.

– Akerselva har en bred tropp, men det har vi også, så dette blir tøffe kamper. Det kan fort bli fem kamper nå også, sier Näsholm til avisen.

Semifinalekampene spilles i best av fem kamper i løpet av perioden 21. - 31. mars.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags