Ingen apokalypse

Alexandros Tanase: – Selv om viruset ikke truer din helse på en kritisk måte, så er det viktig å huske at vi alle er en ressurs som kan påvirke andre.

Alexandros Tanase: – Selv om viruset ikke truer din helse på en kritisk måte, så er det viktig å huske at vi alle er en ressurs som kan påvirke andre. Foto:

Av

– Jeg er optimistisk og det bør du også være. Å hamstre er unødvendig og usolidarisk, mener Alexandros Tanase.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Situasjonen er bekymringsfull, folk er i panikk og antall smittende vokser eksponentielt. Ingen land var klare for en pandemi. Politikerne må kanskje ta noen sterke grep selv om det fører til en kjedeligere hverdag, men jeg er optimistisk og det bør du også være. Å hamstre er unødvendig og usolidarisk. Dette er ikke en apokalyptisk situasjon, derfor ber jeg folk å roe seg ned.

Akkurat nå er rasjoneringstiltakene dårlig planlagt, noe som kan føre til mer medisinmangel. Om det blir færre medisiner, så håper jeg at folk viser solidaritet sånn at flere kan få tak i livsviktige legemidler. I disse vanskelige tidene må vi vise solidaritet!

Samtidig tenker jeg på alle de som jobber under denne krisen. Jeg er overbevist om at det ikke er lett for dem, derfor er det viktig å være ekstra hyggelig når du spør om hvor det finnes dopapir.

Når det gjelder arbeidslivet, så har det vært mye usikkerhet. For å få til gode, rettferdige løsninger, trenger arbeidsgiver og arbeidstager god kontakt med hverandre. Begge har en ustabil økonomi som kan påvirke familiene deres. LO og Ap har kommet med gode poeng frem til nå. Samtidig som vi følger etter Italia, som suspenderer lånebetalinger. Dette hadde vært en god løsning i permitteringstider.

Det som er viktig, er å være forsiktig. Selv om viruset ikke truer din helse på en kritisk måte, så er det viktig å huske at vi alle er en ressurs som kan påvirke andre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken