DJ- og produsentduoen Broiler, Mikkel Christiansen og Simen Auke fra Drammen, har vært på Idyllfestivalen tre ganger (2017, 2018 og 2019). Og under Broilers besøk i 2018 skrev vår anmelder Tom Skjeklesæther følgende:

«Vi har kommet for å rive hele Fredrikstad, ropte en av gutta i Broiller (duoen Mikkel Christensen/ Simen Aulie fra Drammen), i det de entret scenen etter å ha landet med et imaginært helikopter.

Ingen skal beskylde Broiler for å overdrive. Elektronikaen deres har garantert en stor fremtid i rivingsbransjen.

Men å stå nærme begivenhetene denne lørdagen, rusfri, var ikke noen god idé. Derfor kastet denne anmelder inn håndkle etter en halvtime, da var fylla/ festen/ hva noe det var i ferd med å bli overveldende.»

Og under pandemiåret 2021 spilte de på Idyllhagen på Dampskipsbrygga. Konserten var utsolgt.

Foruten Karpe er det nemlig Broiler som står høyest på Idyll-publikummets ønskeliste. I 2017 sto både Broiler og Karpe på Idyll-scenen.

– Broiler er en av artistene som er mest etterspurt av våre gjester, sier Stian Berntsen i Idyllfestivalen i en pressemelding.

Bildeserie

Disse var på Broiler-konsert fredag kveld

Disse artistene er booket til Idyll 2023 som arrangeres på Isegran 16. og 17. juni: Karpe, Postgirobygget, Erik & Kriss, Kamelen og Vinni.