Ann Kristin Weberg (18) sto på scenen direkte fra H3 Arena på Fornebu under kveldens fjerde semifinale i Idol. Av åtte deltagere var det kun to som kunne kapre seg en plass til finalen.

 I kveld holdt det ikke for det unge sangtalentet fra Fredrikstad, og hun måtte derfor reise hjem sammen med de fem andre deltagerne som heller ikke gikk videre.

Mektig låtvalg

Weberg var tredje deltager ut på scenen under kveldens semifinale. Hun fremørte låten «You Know I'm No Good» av Amy Winehouse. Dommerne var enig om det var store sko å fylle med tanke på låtvalget, men opptreden var mer enn godkjent.

– Du gjør det litt vanskelig for deg selv med å velge en slik låt, men jeg synes likevel du naila den, sier Sandeep Singh og ser på resten av dommerpanelet som nikker enig. 

– Vokalmessig var dette imponerende bra, sier Gunnar Greve og smiler.

 – Du har en kul attitude på scenen. Du viser også at du er en god vokalist og en blivende artist, sier Vinni etter hennes opptreden.

Sceneskrekken er borte

Før hun gikk på scenen fortalte hun til TV2 at hun lenge har slitt med sceneskrekk, og at Idol har bidratt til å dra hun over kneika.

–  Sceneskrekken kom da jeg begynte på videregående, men det gikk gradvis over. Idol har gjort meg mer selvsikker og det har hjulpet meg til å komme et steg videre, sier hun til FB. 

Weberg var svært fornøyd med egen innsats og de fine tilbakemeldingene fra dommerne.

– Jeg visste at sjansen for å komme videre til finalen var liten. Det at jeg ikke er videre til finalen er på ingen måte en nedtur. Jeg er godt fornøyd med at jeg kom helt til semifinalen, forteller hun etter sending.