Ida Wernersen var førstereis til dette mesterskapet og synes hun har kommet godt fra ilddåpen i hetluften til nå.

– I begynnelsen var det en uvant måte å spille håndball på, men jeg synes det går bedre og bedre for hver dag. Torsdag ble det riktignok noen bom, men fredag traff jeg rett igjen, sier Wernersen.

Har slått alle

Det norske laget har til nå feiet all motstand til sin side. De har imponert i flere kamper, noe som gjør at de er blant favorittene til å ta hjem EM-tittelen.

– Selv om vi har vunnet kamp etter kamp, så er det ingen automatikk i at vi vinner den neste. Det er små marginer i denne grenen, så det gjelder hele tiden å være skjerpet, sier Wernersen som likevel mener den norske troppen har et fortrinn.

– Vi har blitt en skikkelig sammensveiset gjeng som spiller for hverandre. Lagspillet kan bli avgjørende, sier Ida Wernersen til Fredriksstad Blad.

Kvartfinale lørdag

Lørdag spilles kvartfinalen i mesterskapet, mens semifinalen spilles senere på dagen. Først søndag blir det spilt finale.

– Det hadde jo morsomt om det hadde blitt en medalje, men vi har fortsatt en stor jobb å gjøre. For hver kamp blir motstanderne bedre, sier 27-åringen som har det reneste slektstreffet i Kroatia. Båe kjæresten, foreldrene og besteforeldrene er på plass for å heie henne frem.

PS: Kampene fra beach-håndball EM kan ses på TV2 Sportskanalen.