Dag Solheim er quizmaster når alle Fredriksstad Blad-abonnenter onsdag kveld kan teste kunnskapene i live-quiz.

Onsdag kveld klokken 18:00 arrangerer FBTV live-quiz på f-b.no.

Quizmaster Dag Solheim er spent før kveldens quiz – og lover at det vil bli noe for alle og enhver.

– Dette kan jo bli interessant. Jeg vet at det er populært med quiz i visse settinger, så det blir helt sikkert fint, sier han til Fredriksstad Blad.

Her kan du tegne abonnement, som koster 1 kroner for 2 måneder: Abonnement på Fredriksstad Blad

HER KAN DU FØLGE SENDINGEN KLOKKEN 18:00:

Klokken 18:00 kan du prøve deg på en herlig lokal quiz sammen med Dag Solheim. Og det er fine premier å vinne!

Fire premiespørsmål

I quizen skal man hovedsakelig konkurrere mot seg selv eller dem man sitter sammen med, men det vil ved fire anledninger også være mulig å vinne flotte premier.

– Hvert femte spørsmål er et premiespørsmål. Da skal man svare i kommentarfeltet på Facebook, forteller Solheim.

Men det er ikke nødvendigvis den som svarer raskest som vinner.

– Jeg bestemmer i forkant av at spørsmålet stilles hvilket nummer som skal vinne. Det kan for eksempel være at den som svarer som nummer 25 stikker av med premien, forteller Solheim.

Svarene skriver du inn på Facebook-siden til Fredriksstad Blad. Der blir det lagt ut en post som ligger øverst på siden når quizen starter - og i kommentarfeltet der kan du skrive inn ditt svar på premiespørsmålene. Siden finner du her: Fredriksstad Blad Facebook

Noe for alle

Solheim forteller at kveldens quiz vil ha spørsmål som spenner over et vidt spekter, og at alle vil finne noe de klarer å svare på.

– Dette blir en ren allmennquiz, som spenner fra sport, til politikk, til geografi, lokalkunnskap og allmennkunnskap. Rett og slett en salig blanding, smiler han og tilføyer:

– Dette er for alle, og det er garantert at absolutt alle vil klare å svare på noe.

Totalt vil quizen inneholde 20 spørsmål og blant premiene du kan vinne, er sesongkort på Fredrikstad stadion og billetter til Stjernen-kamp.

Helt nytt konsept

Espen Normann, digitalredaktør i Fredriksstad Blad, forteller at kveldens quiz, blir den første av sitt slag på FBTV.

– Vi tester ut flere nye konsepter på FBTV, og har denne gangen lyst til å se om det kan være en plattform som egner seg for en uhøytidelig quiz. Alt du trenger for å delta er et abonnement på Fredriksstad Blad, sier han og tilføyer:

– Nordmenn elsker jo å konkurrere, og quiz er en herlig aktivitet hvor du kan konkurrere både mot andre og ikke minst mot deg selv.

Hør podkasten Dobbeltdrapet i Borge her: