Hvaler trenger et skifte. De som vil oppleve California, får ta en reise

Wenche Wroldsen

Wenche Wroldsen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Wenche Wroldsen, Ap, legger inn et stikk til Ingar Sundholms innlegg om å selge Hvaler som California når hun forklarer hvorfor hun vil ha skifte til Ap-styre i Hvaler.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Løfter fra Frp om at de vil selge Hvaler på lik linje som California. Hvaler Høyre vil satse på ny hyttebygging og løfter om ny næring og nye arbeidsplasser! Jeg har vært så heldig å få tillit fra innbyggerne om å være en del av kommunestyret disse fire årene, og ønsker å være med videre hvis jeg får tillit!

Jeg mener det er viktig med et skifte på Hvaler nå. Hvorfor? Hvaler Arbeiderparti ønsker nok ikke å selge Hvaler på lik linje med California.

Vi ønsker trygge arbeidsplasser for ansatte, de som trenger pleie og omsorgstjenester i Hvaler, skal oppleve en trygg og tilpasset omsorg. Vi vil og satse på å skape arbeidsplasser og en videreutvikling av Hvaler. Men her er politikken til Frp, Høyre og Hvaler Arbeiderparti forskjellig!

Vi ønsker å satse på stedstypiske næring og småskalavirksomheter som fiskeri, jordbruk, lokalmat, håndverksforetak osv.
Det mener vi er det beste for Hvaler og det kan og lokke nye flotte kreative mennesker som vil flytte hit ut til vår flotte natur og beliggenhet!

Høyre sin ordførerkandidat uttaler at ny hyttebygging i forhold til vedtatte arealplan er velkommen, fordi dette er et av våre viktigste næringsområder. Hva hun mener med det er uvisst.

Vi har gjennom disse fire årene blitt presentert for både «flotte hotellplaner» og annen viktig satsing innen næring, men hva har skjedd og hvilke satsingsområder er i gang? Det kunne vært interessant å vite.

Derfor, igjen ønsker jeg et skifte til et Hvaler som vil satse på nærhet til innbyggere og prioritere Hvaler-naturens unike kvalitet som må bevares for fremtiden. Det fine kystlandskapet skal og fremtidige generasjoner ha glede av.

Så får de som har lyst og mulighet ta en reise og oppleve California.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken