Jørn Hoel uteble - jentene overtok

Sangglade jenter: Karianne Kjærnes (til venstre) og Jorunn Hauge skal vise stemmeprakt, men også by på litt humor i et show sett fra koristenes synspunkt, litt bak på scenen.

Sangglade jenter: Karianne Kjærnes (til venstre) og Jorunn Hauge skal vise stemmeprakt, men også by på litt humor i et show sett fra koristenes synspunkt, litt bak på scenen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Da Jørn Hoel plutselig hoppet av sitt engasjement på Hvaler, da måtte gjestgiver Øystein Elgheim kaste seg rundt. Resultatet kan du høre i underholdningsteltet lørdag. Det blir korister med band.

DEL

Bakgrunnen for at Hvaler nå kan treffe Karianne Kjærnes, og Jorunn Hauge er enkel, forteller gjestgiveren, en smule oppbrakt, men ikke utslått:

– Én dag før gjestgiveriets sommermagasin skulle i trykken kunngjorde Jørn Hoel at han ikke ville/kunne opptre. Noen grunn oppga han ikke. Nesten maktesløse satt vi tilbake med en ubehagelig smak i munnen. Det er ikke hyggelig at artister bare unnlater å forholde seg til en skriftlig avtale, mener Elgheim.

Dyktige jenter

Men Elgheim visste råd, og hev seg rundt.

– Bare noen timer senere kunne vi presentere to av landets beste korister. De har stått bak Alexander Rybak (MGP), Sissel Kyrkjebø, Åge Aleksandersen og Carola.

– Så vi har fått en helaftens forestilling med musikk, sang, engasjement og humor. Og jeg føler meg trygg på at det kan bli en flott kveld med Kjærnes/Hauge, sier Elgheim.

Glimt i øyet

Forestillingen er døpt «Koristens ABC – to skritt bak».

– Vi håper vårt publikum vil møte disse to flotte, flinke jentene som nå tar skrittet ut på scenen. Begge er nemlig veldig glade i jobben sin.

– De vil fortelle, med godt glimt i øyet, om utfordringer og gleder ved å kore så mange forskjellige artister. De vil med eleganse, humor og elleville innslag geleide publikum gjennom musikalske perler med fantastiske stemmer.

– Og jeg har hørt sterke rykter om at det er fare for at det kan bli høy allsangfaktor. Jeg håper teltet tåler det, humrer Elgheim.

Han teller også ned til neste maratonhelg med Kurt Nilsen og deLillos på plenen.

Artikkeltags