Gå til sidens hovedinnhold

«Hva skjer med Skjærhalden torg?» – Jo, en nødvendig oppgradering

Artikkelen er over 2 år gammel

Hvaler kommune beroliger Angela Majgaard som klaget på Skjærhalden torg. Nå er en sårt tiltrengt oppgradering fullført.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Angela Majgaarduttrykker i FB den 2. juli sin skuffelse over Skjærhalden torg, etter et besøk med barnebarn den 24. juni. Det kan vi godt forstå, og beklager det! Heldigvis er arbeidene på torget nå for det meste ferdigstilt, og den «gode stemningen» med torghandlere og glade sommergjester tilbake.

Hvaler kommune har gjennomført en sårt, tiltrengt oppgradering av torget. Dessverre ble arbeidene av ulike årsaker forsinket. Målsettingen var at torget skulle være klart i begynnelsen av mai måned. Slik gikk det ikke, og mandag den 24. juni ble oppstarten på en «maratonuke» for å komme i mål med alle arbeidene. Fredag den 28. juni kunne vi puste lettet ut, mens de siste blomstene ble plantet.

Den største forandringen på torget er de nye, faste torgbodene i sjøbodstil. Disse er kommet på plass etter møter og ønsker fra torghandlerne. Nye blomsterkasser, informasjonsskjerm og avfallsløsning er også på plass – sammen med vår «smarte benk» - «Ladbenken».

Hvaler kommune har fått mange positive tilbakemeldinger på de oppgraderinger som nå er gjennomført på torget, og vi håper dere snart kommer tilbake med barnebarna for en hyggelig opplevelse uten gravemaskiner og bråk.

Les også

Snart kan du lade mobilen din på denne solcellebenken på torget – starter navnekonkurranse

Kommentarer til denne saken