Nå er vi i gang igjen, hovedoppslag på hovedoppslag med beskyldninger mot Arbeiderpartiets Trond Giske. Jeg skjønner at det han har blitt beskyldt for ikke er bra for partiet, jeg skjønner at det han har blitt beskyldt for og beskyldes for ikke er bra i det hele tatt men hallo, det får være grenser til uthenging av en person også.

Saken som senest kom frem i VG her om dagen ble blåst opp i det store og det vide og til slutt endte det med at jentene som Giske hadde danset med hadde forlatt stedet og at det ikke var noe farlig det som skjedde. Har vi glemt han som for noen år tilbake tok livet sitt etter et voldsomt mediekjør mot seg selv og sin familie? Og hva med de andre som sitter i regjeringen om dagen?

Tenker på situasjonen med Frp, Trine Skei Grande i Venstre og flere varslersaker, blant annet innad i Fremskrittspartiet. Her har det blitt skrevet kun et fåtall saker i forhold til det Trond Giske har gjennomgått det siste året med mediekjør uten like. For å ha en ting klinkende klart så forsvarer jeg ikke Giske og hans handlinger, ei heller maner jeg opp media til å bedrive samme mediekjør mot andre politikere eller personligheter, men det er den urettferdige behandlingen av saker som faktisk har foregått i flere partier de siste årene som får meg til å reagere.

For å dra frem saken om Leirstein i Frp som sendte homseporno til yngre medlemmer og inviterte til trekant, eller hva med Skei Grande og han som ble utsatt for det hun gjorde? Hvorfor dro ikke media mer i trådene her enn det de gjorde? Hva er det de har imot Arbeiderpartiet og Trond Giske? Disse to andre som nevnt over her sitter med makta i vårt land og er forbilder for våre barn som er fremtiden i landet vårt. Hva tenker ungdommen i landet rundt dette her med metoo og medias stadige kjør og mobbing av enkelte personligheter som er i rikspolitikken.

Ja, de har påtatt seg et tillitsverv og skal være en av landets fremste politikere og skal tåle at media graver og prøver å finne ting som kan skape blest, overskrifter og selge aviser til Norges befolkning. Og vi biter på og kjøper. Noen ganger tenker jeg: Hva i all verden er det med media og dekningen om dagen?