Hun lånte ponnien Leo fra rideskolen og gikk til topps på Arctic Equestrian Games.

80 av 100 mulige poeng

Med denne flotte ponnien ble den snart 16 år gamle jenta best i klassene med stilbedømming, både lørdag og søndag. Og stildommer var ingen ringere enn Piet Raijmakers fra Nederland, en mann som har nesten like god klang i ryttermiljøet som Thomas Alsgaard har innen skisport. Søndag fikk hun hele 80 av 100 poeng.

– Det var utrolig gøy, og jeg hadde ikke forventet at det skulle gå så bra.Dette er det første store stevnet jeg deltar på, og ponnien var helt eksemplarisk inne på arenaen. Jeg er veldig heldig som har en så støttende trener fra Stall Tonheim, og en super klubb som gir meg muligheten, forteller rytteren, og fortsetter: - Dette er en drøm i oppfyllelse, og jeg var heldig som fikk oppleve det med Leo, som er en herlig arbeidskamerat som alltid gjør sitt beste, sier stilrytteren fra Råde og Onsøy Rideklubb.

– Det er så utrolig hyggelig at Råde og Onsøy Rideklubb satser så stort på medlemmene sine at selv jeg som rir på rideskolen Stall Tonheim med en rideskoleponni får lov til å representere klubben på et så stort stevne. I tillegg er det utrolig morsomt at Stall Tonheim lar meg være med her med Leo, forteller Julie Martinsen. Seieren tok hun med rideskolehesten (Lille Spirit) Leo – både i går og i dag.

Stort stevne

Arctic Equestrian Games ble i år arrangert for 13. gang på Oslofjord Convention Center i Stokke i Vestfold. Stevnet går over ti dager og dekker de fleste nivåer og flere grener og samler toppryttere fra inn og utland til dyst om plasseringer. Ryttere fra Østfold forsynte seg i år grovt av premiebordet og en av de som vant mer enn en klasse var altså Julie Martinsen fra Onsøy.