Lørdag var det duket for individuelle konkurranser. I ponniklassen gjorde arrangørklubben rent bord og tok samtlige pallplasser. Sanne Sofie Høilund (16) og hennes Lucky, samt Dina Håvardsdotter Killi (15) med Bohey Arthur red feilfritt gjennom to omganger og det måtte en omhopping til før det kunne kåres en vinner. Også i omhoppingen red den lokale duoen feilfritt, men Høilund var raskere og kunne til slutt innkassere 1. plassen.

3. plassen gikk til Sofie Andersen (12) med sin Mørbak's Maji.

4x FORK

I juniorklassen (opp til 18 år) ble det 1. plass til Sofie Bjercke (18) og Brasil.

I klassen for unge ryttere (opp til 21 år) ble det firedobbelt til FORK. Katja Nybø Arnesen (19) med Bagatell var eneste feilfrie ekvipasje gjennom to runder og sikret med det seieren. 2. plassen gikk til Amalie Skaug (18) med Air Jumper mens Hannah Ødegård (21) med Grey Stepper kapret 3. plassen.. Fjerdeplassen gikk til Madeleine Flodin (20) og Cathleen.

Bøhaugen Olsen vant

I seniorklassen red Kaja Bøhaugen Olsen (22) med hesten Chacez feilfritt i to runder som eneste ekvipasje og tok gullmedaljen.

Søndag var det duket for laghopping. Ti lag stilte til start - tre av disse var fra FORK. Her endte det med 1. og 2. plass til FORK. På vinnerlaget var Sofie Bjercke, Katja Nybø Arnesen, Amalie Skaug og Kaja Bøhaugen Olsen med Chacez. 2. plassen gikk Torunn Merete Bye, Hannah Ødegård, Madeleine Flodin og Charlotte Ødegård Frøland.

Deltok i Baltic Cup

FORK var også godt representert i Baltic Cup som gikk av stabelen i Kristiansand. Mathea O. Christiansen (12) noterte seg fir én 1. plass, én 2. plass og en 4. plass individuelt.

Christiansen var også med på Norges lag som tok 2. plassen i lagkonkurransen. I children-klassen ble det tre 2. plasser, pluss en ny triumf i lagkonkurransen. Ylva Høidal (12) med også med på Norges lag. I tillegg tok Ylva en individuell 3. plass i childrenklassen. Rikke Johannessen red på Norges andrelag som red inn til en 2. plass. I tillegg tok Rikke en individuell 5. plass med Liberty i childrenklassen. Jennie Sollie red ponniklassen med sine ponnier men nådde ikke helt opp denne gang.

Mira Høidal (15) red også godt i helgen. Med hesten Shelby red hun inn til en 1. og 2. plass i de individuelle juniorklassene mens det ble en 5. plass med hesten Høidals Epos.