I fjor testet Fredriksstad Blad ut det som blir et helt unikt tilbud til alle som er glad i lokalfotballen. Nå er den på plass igjen til seriestart.

Det betyr at samtlige lokale lag i både ungdoms- og seniorfotballen - fra 7. divisjon til 1. divisjon - egne kampreferater.

I tillegg får du oppdaterte tabeller og annet snacks.

Tjenesten er åpen for alle FB-abonnenter.

Slik blir du FB-abonnent

Vil du ha tilgang til langrenn, hundrevis av fotballkamper fra inn- og utland, vår unike lokalfotball-tjeneste, samt lese alle våre saker?

Her blir du FB-abonnent

Følg ditt lag

Nå kan du gå inn på vår lokalfotballside hvor du kan lese de siste kampreferatene som ligger ute.

Her kan du også favorittmarkere ditt lag. På denne måten vil du enkelt kunne få opp siste resultater og tabeller for lagene som er viktige for deg.

- Med dette nye tilbudet får Fredriksstad Blad en bedre dekning av lokalfotballen enn vi noen gang har hatt. Det håper jeg både klubbene, spillerne og supporterne vil like, sier sjefredaktør René Svendsen.

Slik fungerer det

For at artikler skal publiseres og resultater oppdateres må lagledere, oppmenn eller en representant for laget legge inn kampstatistikk i NFFs egen app, FIKS.

Disse dataene hentes av NTB under og etter kampen, for så å bli «sydd» sammen med tekstmaler som beskriver forskjellige hendelser.

Artiklene produseres helautomatisk straks dataene er på plass. Ved manglende data, som målscorere, blir det likevel publisert artikkel hvis vi har resultatet.