Slik reagerte Wenche Myhre da hun hørte Kvitnes' første låt

  I første program av Hver gang vi møtes er det Ravi som er hedersgjesten. Her er Henning Kvitnes sin tolkning av låten "Utavdegsjælopplevelse".

  Av
  Artikkelen er over 3 år gammel

  Lørdag kveld vises det første programmet av "Hver gang vi møtes" på TV 2. Men på HA kan du allerede i dag høre Henning Kvitnes sitt bidrag.

  DEL

  I det første programmet er det Ravi som er hedersgjest og haldenseren Henning Kvitnes tolker hans gjennombruddslåt "Utavdæsjælopplevelse".

  I videoen kan du se hvordan han imponerer resten av artistene kraftig.

  - Wow!

  På et tidspunkt i låten utbryter artistkollega Wenche Myhre "wow!" i ren begeistring.

  Hver gang vi møtes går inn i sin femte sesong når serien har premiere lørdag kveld på TV 2. Det er et program der profilerte norske artister flytter inn sammen på en gård og framfører unike versjoner av hverandres sanger.

  - Et konsept som passer meg

  Halden Arbeiderblad intervjuet Kvitnes i sommer da innspillingen startet.

  – Jeg har sett mange av de tidligere programmene. Dette er et konsept som passer meg. Man får kledd av folk maskene og det er fokus på menneskene og musikken, sa Henning Kvitnes til HA den første innspillingsdagen.

  Sju profilerte artister

  I tillegg til Henning Kvitnes er følgende artister med i programmet: Wenche Myhre (68), Philip «Admiral P» Boardman (33), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (29), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39).

  Artikkeltags