Pappa! Husker du da vi sparket fotball i hagen?

Tenk å bli satt helt ut av spill på den måten, og allikevel være så fantastisk som deg, skriver Marie Brudevold i denne hyllesten til sin MS-syke far på farsdagen.

Tenk å bli satt helt ut av spill på den måten, og allikevel være så fantastisk som deg, skriver Marie Brudevold i denne hyllesten til sin MS-syke far på farsdagen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

AproposDet er et av de fineste barndomsminnene jeg har. Du sto nærmest huset og jeg sto nærmest gjerdet. Jeg sparket ballen til deg, lo fornøyd og ventet i spenning på å få den i retur.

Den kom aldri.

Du tok fart, sparket til, bommet og gikk skikkelig på trynet. Det var så hysterisk!
Tenk at du faktisk sparket til din egen krykke, det er sånt man bare ser på AFV. Hahaha, vi lo så hardt ute på gresset der at jeg fikk helt vondt i magen.

Send en gratulasjon til din pappa her

Jeg smiler av det enda. Det har alltid vært sånn. Selvom du har gått på trynet, selvom sykdommen bare har blitt verre med tiden, har du alltid sett humoren i det. Latteren går som en rød tråd gjennom alle år med sykdom. Som da du kom borti spaken på rullestolen, og kjørte ned kjøkkenbordet ved et uhell så pålegg, kopper og glass spratt rundt som sprettballer. Og når familien din går i fortfilm rundt deg, og du sitter der i rullestolen og bare… «SITTER HER SÅ LENGE, JEG!……»
Hahaha, hva annet kan du gjøre, liksom?

Tenk å ha den personligheten da, pappa.

Tenk å bli satt helt ut av spill på den måten, og allikevel være så fantastisk som deg. M og S har omsider krevd sin plass i alfabetet ditt, men du klarte å le de unna så lenge som mulig. Det er én av de egenskapene som gjør at jeg elsker deg så høyt.

Gratulerer med farsdagen, pappa!

Besøk bloggen til Marie Brudevold: Supermarie.net

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags