Gå til sidens hovedinnhold

Har man snart råd til å eie noe som helst?

Debattinnlegg Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Mens de fleste andre partier gjør livet vanskeligere og dyrere for folk å leve, leter Demokratene etter muligheter for å gjøre ting både rimeligere og enklere for folk flest. Det enkleste er gjerne det beste. Det var bedre før i tiden er det noe som heter. Ikke bare bedre sier vi, men billigere også.

Vi må snart ta innover oss at den globalistiske utviklingen og kontrollen, truer det frie markedet, og truer lommeboken til enkeltindivider. Vi har The Great Reset, hvor Klaus Schwab er tydelig i sin tale at vi skal ikke eie noenting og være lykkelige med det. Klaus Schwab er grunnlegger og administrerende styreleder for World Economic Forum. Hos WEF står ikke individuelle valg som toppverdiene, men inngripen i våre lover, systemer og handelsavtaler. Helt ærlig, så trodde jeg tidligere at dette var en konspirasjonsteori, og ikke var noe å bekymre seg over. Så feil kan man altså ta.

Nå ser vi konjunkturene av at den globale utviklinen begynner å bli veldig synlig. Utvisking av grenser, massemigrasjon, drivstoff prisene flyr til himmels, matprisene likeså. Strømprisen både har steget enorm samt at det har blitt utført et forskningsprosjekt der de ser på hvor prisfølsomme norske strømkunder er når det gjelder strømprisen. I forskningsprosjektet har de operert med strømpriser fra 1 kr/kWh og opptil hele 30 kr/kWh. En strømpris på hele 30 kr/kWh er hele 100 ganger så høy som en vanlig strømpris.

Hvis man klarer å se lenger enn nesa rekker, så kan man ane at det kan bli for dyrt å holde varmen, samt eie både bil og eiendom framover. Det er på sin plass å undre seg om vi snart har råd til å eie noe som helst. Da er vi jo i retning av den viljestyrte politikken til WEF.

Det eneste partiet jeg ser er tydelig i sin motstand på denne utviklingen er Demokratene. Derfor meldte jeg meg inn i Demokratene, slik veldig mange gjør hver eneste dag nå. Mange er ikke klar over den villet styrte politikken som vil avkle både land og folk bortover nå.

Ikke nok med det, samtidig ser vi i Europa og USA at de deler folket inn i A og B lag med sine vaksinepass. Demokratene er selvfølgelig imot vaksinepass, da vi mener at vi alle, både vaksinerte og uvaksinerte, er selvsagt likeverdige og ingen skal måtte nøye seg med å spille annen fiolin.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.