Håndballen har aldri vært større i Kråkerøy

Farlig høyrearm: Caroline (8) jobbet godt med teknikkmerket da Kråkerøys håndballgruppe arrangerte storstilt kick off for årets sesong.

Farlig høyrearm: Caroline (8) jobbet godt med teknikkmerket da Kråkerøys håndballgruppe arrangerte storstilt kick off for årets sesong. Foto:

For første gang på mange år stiller Kråkerøys håndballgruppe med lag i absolutt alle aldersklasser. Onsdag var 250 håndballspillere samlet for kick off.

DEL

Det hele foregikk i Blomsterøyhallen, som var nær fullsatt.

– Lagene i Kråkerøy er spredt for alle vinder i løpet sesongen, med kamper, cuper og treninger på ulike tider. Vi ønsker å samle klubben et par ganger i året for fellesskapsfølelsen, og derfor er vi både store og små her i dag. Vi samler oss og markerer at en ny sesong er i gang, sier håndballeder Stian Enghaug til FB.

I SIGET: Håndballeder Stian Enghaug.

I SIGET: Håndballeder Stian Enghaug.

I fjor forsøkte håndballgruppa seg på et sesong-kick off for første gang. Det ble en braksuksess med fornøyde spillere i alle aldersgrupper. I år gjentok derfor Kråkerøy suksessen. Grilling, lasermåling av skuddhastighet, og teknikkmerke-test var noe av det som sto på programmet i Blomsterøyhallen.

Lag i alle klasser

Cirka 250 møtte opp og sørget for en suveren kveld for klubben. Kråkerøy kan skilte med 30 lag i seriesystemet i år.

– For første gang på mange år har vi lag i absolutt alle klasser, er ikke det bra? sa Enghaug til applaus i hallen.

Kråkerøy har også fått på plass to guttelag, og styret får ros får jobben som er gjort de siste årene med håndballen i Kråkerøy.

– Vi opplever stor rekruttering, og styret har gjort en veldig god jobb, sier Pål Hagbart Jakobsen, trener for jenter 2007.

LEK OG MORO: Amalie (fra venstre), Celine og Elise fra Kråkerøys 2007-lag hadde det gøy i Blomsterøyhallen.

LEK OG MORO: Amalie (fra venstre), Celine og Elise fra Kråkerøys 2007-lag hadde det gøy i Blomsterøyhallen. Foto:

FBK på plass

Kråkerøy fikk også besøk av FBK da profilene Hedda og Nora Thulin, Thale Deila og Maja Muri opp sammen med FBK-maskoten "Freddy". FBK-spillerne ble først intervjuet over høyttaleranlegget, før de minglet med. De testet også skuddarmen. Muri målte 84 km/t, men var ikke helt fornøyd med det.

– Hm, jeg har testa før også, det ble høyere fart da. Kan det være noe galt med laseren, sa hun foran lattermilde lagvenninner.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags