Gjensidig respekt i seriefinalen i 5.divisjon

Både Tune og Lisleby rykket opp fra årets 5.divisjon. Etter kampen gratulerte Lisleby seriemester Tune med roser.

Både Tune og Lisleby rykket opp fra årets 5.divisjon. Etter kampen gratulerte Lisleby seriemester Tune med roser. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

(Tune - Lisleby 26 - 25) Både Lisleby og Tune var allerede opprykksklare før siste serierunde i 5.divisjon. Søndag møttes lagene til seriefinale i Grålumhallen, der Tune til slutt dro det lengste strået etter et forrykende oppgjør.

DEL

Berg -og dalbane

Etter en jevn første omgang der spillet bølget frem og tilbake, dro Lisleby voldsomt ifra i starten av andre omgang. Plutselig ledet bortelaget med ni mål, men da seieren så ut til å være i Lislebys hule hånd gikk det galt. Med vaklende nerver pådro gjestene seg flere unødvendige utvisninger, og dermed øynet Tune muligheten. Kun et halvt minutt før slutt scoret hjemmelaget det avgjørende målet som gjør at de kan kalle seg seriemestere i 5.divisjon 2016/17.

-Vi blir for sikre når vi leder. Det sitter litt i topplokket når vi leder med så mange mål. Vi slutter å løpe, og begynner å gjøre feil. Det er skuffende når vi vet at vi spiller om et eventuelt seriemesterskap, sa Lislebys trener Bjørn Erik Haugen etter kampen.

Gjensidig respekt

Dette gjør at Lisleby ender som nummer to i årets 5.divisjon. Etter kampen hyllet Lisleby-jentene de nybakte seriemesterne ved å overreke roser, en gest som ble satt stor pris på. Den gjensidige respekten mellom lagene var merkbar.

Målsetningen nådd

Lislebys målsetning før sesongen var opprykk, et mål som ble nådd flere runder før serieslutt. Selvom andreplassen var tung å svelge for flere av spillerne umiddelbart etter kampslutt, var Lislebys Vanja Arnesen totalt sett fornøyd med sesongen.

-Vi har vunnet nesten alle kampene våre i år, med unntak av en uavgjort. Vi har et godt lag og vi føler at vi trenger bedre motstand, så det er moro å rykke opp, fortalte Arnesen som mener at målet neste år er å legge seg i toppen av 4.divisjon.

Lislebys trener Bjørn Erik Haugen er litt mer defensiv i målsetningen for neste sesong.

-Målet for neste sesong er å etablere oss i 4.divisjon, det har vi mer enn godt nok mannskap til, forklarte treneren.

Klare for finale

Sesongen er derimot ikke helt ferdigspilt for Lisleby, som senere denne måneden skal spille finale i Indre Østfold Reisebyrcup. Finalen går av stabelen 22.april i Rakkestad. Da står enten Kolbotn eller Tveter på motsatt banehalvdel.

  • LES MER: Lisleby senior klare for finale i IØR cup

-Finalen blir en liten gulrot nå på tampen av sesongen. Vi har gode sjanser for å vinne, vi kan hamle opp med hvem som helst i denne divisjonen, forklarte Haugen.

-Nå skal vi ta den pokalen, alt annet er uaktuelt. Vi går "all inn", avsluttet en revansjesugen Vanja Arnesen.

Artikkeltags